CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 27.10.2012

Absolut RE:DRESS

Datum akce:
27.10.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Toxique DJs
 
Tuco
 
Tob Jirous

Absolut RE:DRESS 02

Toxique (DJ set), Tob Jirous, Tuco

27. října 2012 od 23.00 hodin, CHAPEAU ROUGE, Jakubská 2, Praha 1

Cena: 50 Kč, vstup do obou pater (RE:DRESS+CLASH!): 100,-
Facebook: http://www.facebook.com/redress.cz
Event: http://www.facebook.com/events/472555332789786/

Zatímco z klasického mejdanu si domů zpravidla odnesete maximálně kocovinu, na prvním RE:DRESSU jsme všem ukázali, že se prostřednictvím party dá taky slušně obohatit šatník. A míníme v tom pokračovat. Tentokrát nám s pohřbíváním šedých mejdanů pomůže v exkluzivním DJ setu kapela TOXIQUE, která se barev ani výzev rozhodně nebojí. Pokud jste na tom podobě a chcete zažít něco neobvyklého, doražte v sobotu 27. října do Chapeau Rouge.

O co vlastně jde? RE:DRESS je párty, na kterou si vezmete něco navíc a až zazní znamení, vyměníte si část oblečení s někým jiným. Může to být čepice, šátek, tričko nebo náramek. Odvaze (a ostatně ani odvázanosti) se meze nekladou. Vše probíhá na dobrovolné bázi a nikdo vás do ničeho nebude nutit, ale pokud předvedou pozvaní DJs v čele s TOXIQUE to, co TATA BOJS na první RE:DRESSU, z klubu neodejdete jen se vzpomínkou na neopakovatelný hudební zážitek, ale taky téměř jistě s několika skvělými kousky na sobě.

Stačí, když si zapamatujete jednoduchá pravidla: vezměte si na sebe/s sebou něco, co můžete postrádat, dojděte do Chapeau na RE:DRESS, a jakmile zazní znamení, vyměňte si část svého outfitu. Samozřejmě myslíme i na ty z vás, kteří se ničeho zbavovat nechtějí nebo přijdou nepřipraveni. V naší „antišatně“ si za panáka určitě vyberete módní doplněk, který bude korespondovat s vaší náladou či vkusem.

Kromě již zmíněných TOXIQUE v DJ setu se o zábavu postarají také spisovatel, herec, režisér, muzikant a „bývalý model“ TOB JIROUS a anglický velvyslanec bass music žijící v Praze DJ TUCO. Čekejte tedy pestrou směs muziky všech různých žánrů.

Ve stejnou dobu jako RE:DRESS bude v Chapeau probíhat také párty CLASH! Tam dorazí rozjetá benátská electro dvojka VEGAMOORE, známá u nás svižným remixem K.I.D.S. od Sunshine. VEGAMOORE přicházejí s osvěžujícím mixem electra, house a punku, aktuálně vydávají na labelu Dim Mak gurua EDM Steva Aokiho. Naživo se poprvé objeví právě na mejdanu CLASH! vs Absolut RE:DRESS vol. 2. VEGAMOORE doplní rezidentní THE FAKES, kteří aktuálně představili ostrý remix pecky Homo Demo od Tata Bojs, a taky dubstepoví WOOSTEP.



Cena: 50 Kč, vstup do obou pater (RE:DRESS+CLASH!): 100,-

Facebook: http://www.facebook.com/redress.cz

Event: http://www.facebook.com/events/472555332789786/

 

Zatímco z klasického mejdanu si domů zpravidla odnesete maximálně kocovinu, na prvním RE:DRESSU jsme všem ukázali, že se prostřednictvím party dá taky slušně obohatit šatník. A míníme v tom pokračovat. Tentokrát nám s pohřbíváním šedých mejdanů pomůže v exkluzivním DJ setu kapela TOXIQUE, která se barev ani výzev rozhodně nebojí. Pokud jste na tom podobě a chcete zažít něco neobvyklého, doražte v sobotu 27. října do Chapea Rouge.          

 

O co vlastně jde? RE:DRESS je párty, na kterou si vezmete něco navíc a až zazní znamení, vyměníte si část oblečení s někým jiným. Může to být čepice, šátek, tričko nebo náramek. Odvaze (a ostatně ani odvázanosti) se meze nekladou. Vše probíhá na dobrovolné bázi a nikdo vás do ničeho nebude nutit, ale pokud předvedou pozvaní DJs v čele s TOXIQUE to, co TATA BOJS na první RE:DRESSU, z klubu neodejdete jen se vzpomínkou na neopakovatelný hudební zážitek, ale taky téměř jistě s několika skvělými kousky na sobě.

 

Stačí, když si zapamatujete jednoduchá pravidla: vezměte si na sebe/s sebou něco, co můžete postrádat, dojděte do Chapeau na RE:DRESS, a jakmile zazní znamení, vyměňte si část svého outfitu. Samozřejmě myslíme i na ty z vás, kteří se ničeho zbavovat nechtějí nebo přijdou nepřipraveni. V naší „antišatně“ si za panáka určitě vyberete módní doplněk, který bude korespondovat s vaší náladou či vkusem.

 

Kromě již zmíněných TOXIQUE v DJ setu se o zábavu postarají také spisovatel, herec, režisér, muzikant a „bývalý model“ TOB JIROUS a anglický velvyslanec bass music žijící v Praze DJ TUCO. Čekejte tedy pestrou směs muziky všech různých žánrů.  

 

Ve stejnou dobu jako RE:DRESS bude v Chapeau probíhat také párty CLASH! Tam dorazí rozjetá benátská electro dvojka VEGAMOORE, známá u nás svižným remixem K.I.D.S. od Sunshine. VEGAMOORE přicházejí s osvěžujícím mixem electra, house a punku, aktuálně vydávají na labelu Dim Mak gurua EDM Steva Aokiho. Naživo se poprvé objeví právě na mejdanu CLASH! vs Absolut RE:DRESS vol. 2. VEGAMOORE doplní rezidentní THE FAKES, kteří aktuálně představili ostrý remix pecky Homo Demo od Tata Bojs, a taky dubstepoví WOOSTEP.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO