CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 18.1.2020

REPUBLIC ARTISTS

Datum akce:
18.1.2020

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Elek-Fun (uk)
 
Elektrabel (electronica)

Londýnský kolektiv djs a label Republic Artists se tuto sobotu vrací do Chapeau Rouge!

 

V sobotu 18. ledna, se kolektiv djs a label Republic Artists vrací do klubu Chapeau Rouge. Aktuální i lety prověřený house a techno sound přiveze ze zahraničních hostů Elek-Fun, kterého na třech patrech klubu doplní domácí hosté.

V nejspodnějším patře se představí majitel labelu Leading Astray, dj a producent, Elek-Fun, barcelonský rodák, který od roku 2009 působí v Londýně. Elek-Fun hrál v mnoha klubech zvučných jmen: Space, Moog, The Egg nebo Crucifix Lane. Dále zahraje domácí Elektrabel, který za svou kariéru stihnul hrát v mnoha klubech zvučných jmen, jako jsou například tokijský Womb nebo berlínský Tresor. Jeho vůbec první vinyl release byl vydán na labelu 6277, který patří Jeffu Millsovi. Jeho track „Daje“ zahrál Ben Klock na akci Dekmantel.


Nebude samozřejmě chybět ani Thomas Tesla, šéf Republic Artists, který spolu s Lillou zahrajou v prostředním patře. Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech; Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox, MoS nebo Egg, ale také v berlínských klubech: Tresor, Golden Gate, Suicide Circus a na dalších místech po celé Evropě. Jeho produkci najdete na Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists Records.

Barové patro bude mít pod kontrolou Sta a Brigitte Noir

Join the troops partisans!


Datum: Sobota 18. ledna 2020 
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Start: 22:00
 


Fb událost: www.facebook.com/events/2314423855328189

INTERPRETI

Elektrabel

Styly: electronica

Elektrabel, vlastním jménem Tomáš Hartl, patří ke špičce české elektronické scény. Rodilý Břeclavák diktuje už řadu let tou nejtvrdší, a přesto nejinteligentnější elektronikou, jaká je u nás k poslechu. Do dnešního dne si zahrál takřka v každém klubu a na festivalu v republice, i na pár úctyhodných místech ve světě, jako jsou berlínský Tresor či tokijský Womb. Vůbec poprvé dal o sobě vědět prostřednictvím českého Virtual Labelu, kde vyšla v roce 2001 jeho prvotina Untitled. Dva roky nato se mu podařila na české poměry nevídaná věc. Jeho produkce si všiml sám velký "Wizard", Jeff Mills, který mu posléze na sub-labelu Axis Records 6277 vydal první zahraniční vinyl MISSION 01 - Elektrabel EP. O další dva roky později přišlo na další spolupráci a příští release Crocks, předznamenal příchod LP For Various Reasons, které vyšlo jako MISSION 04 a sklidilo nebývalý úspěch jak u kritiků, tak i laické veřejnosti. Ještě týž rok vydal v pořadí pátou Mission - Trefa, která jen potvrdila jeho silnou pozici na tehdejším techno výslunní. Následovaly Edensonic, Pohjola a Antiritmo, ke kterým později přibyly další menší či větší labely, kde vydává i v současnosti. jeho zvuk se stále vyznačuje údernou rytmikou a hypnotickými syntezátorovými smyčkami, ale v poslední době i hutnými plochami a pomalejšími beaty, kdy tu či onu část produkce hraje dle charakteru dané akce.

zdroj: www.elektrabel.info/index.htm

soundcloud.com/elektrabel

www.facebook.com/pages/elektrabel/247210045337583

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO