CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 14.1.2017

BASS OVERDOSE

Datum akce:
14.1.2017

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
N:Force (d'n'b)
 
DJ Snookey (drum´n´bass)
 
DJ PmdR (d'n'b)
 
Neuro:Lab (d'n'b)
 
Duneni.cz (bass)
 
Beast Jane
 
Mustaffa

14.1.2017 tě čeká první mejdan s názvem Bass Overdose, který vznikl pod taktovkou dvou střihlejch holek z Prahy ( a Řevnic ). Přijď podpořit začínající promotérky a užít si event chystaný od srdíčka.
Tentokrát jsme si pro vás připravili N:FORCE a další kvalitní DJs
Máte se na co těšit!

VSTUP 100,-
Fb událost: www.facebook.com/events/1201760546586452/

INTERPRETI

DJ Snookey

Styly: drum´n´bass


K DJingu se Snookey dostala v roce 2008 a v začátcích zaplňují její vinyl bag hlavně liquid-funkové desky. Ve stejném roce se přidává i k soundsystemu Ram’n’bajss, společně s ostatními členy pořádají od roku 2010 party Ladies Rules v Kutné Hoře. Čím dál více se začíná objevovat v pražských klubech jako je Cross nebo Matrix, ale i na různých klubovkách a open-airech po celé ČR. Další důležitý moment nastává v dubnu 2011, kdy Kan-Jacca zakládá DJane crew s názvem BasSistaz a Snookey se stává jednou z 6 zakládajících členek. V současné době (říjen 2014) se crew rozrostla až na počet 18 DJek - z ČR i ze Slovenska. Během roku 2012 začíná postupně přecházet z vinylů na CDs. Tím nastává i určitá změna selekce - od melodičtějších a tanečnějších poloh drumandbassu se posunuje k těm temnějším. V jejích setech můžete v současnosti slyšet jak minimalistické deepové tracky, tak i tvrdší neurofunk. Mezi její oblíbené producenty patří např. Alix Perez, Rockwell, Emperor, Maztek nebo Mefjus. Z českých to jsou Forbidden Society, Rido, A-Cray, Tom SMall a Dreamworkers.


www.facebook.com/djsnookey


Neuro:Lab

Styly: d'n'b,

Jejich zvuk je tvrdý a bez jakýchkoliv kompromisů. Jejich vystoupení je zážitek, který charakterizuje mimo kvalitního zvuku i show. Jsou pořadetelé mnoha akcí a rezidenti klubu Chapeau Rouge Prague.
Mohli jste je slyšet se Zombie Cats, Volatile Cycle, Neonlight, Pythius, Qo, Drum Technology, A-Cray a další..


soundcloud.com/dnbneurolab

www.facebook.com/dnbneurolab


Duneni.cz

Styly: bass

DUNENI.cz je crew a soundsystem z Prahy a Poberouní pohybující se na scéně přibližně od roku 2011. No mainstream, pure deep basslines.

www.facebook.com/duneni
 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO