CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 31.1.2015

Pole Dance

Datum akce:
31.1.2015

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
 
free pole for everyone

Pole dance je tvůj život? Učíš se tančit, ale na vystoupení si ještě netroufneš? Přesto bys ráda ukázala kamarádům několik prvních spinů a invertů? Není problém! Přijď 8.1. do legendárního třípatrového klubu Chapeau Rouge v centru Prahy a ukaž, co v tobě je!

Profesionální taneční tyč značky X-Pole XPERT s průměrem 45 mm je umístěna v -1. patře klubu a je k dispozici každé návštěvnici. Do této části klubu se na pole dance night nevybírá vstupné. Stydíš se tancovat někde, kde tě všichni uvidí? X-Pole je umístěna přímo vprostřed patra, není tedy na žádném vyvýšeném místě nebo na pódiu. O hudební doprovod se postarají čeští i světoví DJs různých stylů.

„Chceme dát prostor všem začínajícím tanečnicím pole dance, které si chtějí zkusit, jaké to je, tančit před lidmi, nebo jen ukázat kamarádům, co se naučily,“ říká provozní Pavel Šmíd. „Prostor kvůli výšce stropu 235 mm není vhodný pro profesionální tanečnice a tanečníky, v budoucnu ale možná vystoupení nevylučujeme,“ dodává.

Tyč je umístěna v prostorách klubu každý měsíc, pole dance večery se konají dvakrát měsíčně včetně vystoupení tanečnic, které je překvapením v průběhu noci.

Tyč si čistí každý sám, rozprašovač a ručník je k dispozici na baru, stačí si o ně říct. Nestyďte se a přijďte si k nám zatančit. Ukažte nejen svým přátelům, ale hlavně sobě, co ve vás je, teď je tyč jen vaše!

Datum: 31. ledna 2015;
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Vstupné: free;
Start: 22:00.




INTERPRETI

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO