CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.1.2012

Bounce! Bounce!

Datum akce:
21.1.2012

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
The Linings (electronica punk)
 
QOTA DJanes (electrotrash)


INTERPRETI

The Linings

Styly: electronica punk

Tohle electro-punkové trio z Benešova má za sebou více, než by se mohlo zdát. Pánové, kteří si říkají Martin Van Der Fullen, Wlado The Emperor a Thomas The Mustache se jako The Linings dali dohromady v roce 2009 a od té doby, jak sami říkají „míchali zvuk kytar se syntetickými zvuky a orchestrálními vložkami a všechno stavěli na takzvaném DIY, tedy Do It Yourself“. Nutno říci, že se jim to dařilo. Hned na svůj první oficiální koncert v dubnu 2010 si nepozvali nikoho menšího než ďábelské djské duo Bounce!Bounce!, tedy Kaye a Tvzexe z tuzemských Sunshine. Celý rok pilně koncertovali a prezentovali svoje debutové EP „This Computer Is Too Slow To Play This Song“. Za tu krátkou chvilku stihli ještě vyhrát druhé místo v soutěži kapel Startér Live a první místo v Popocafepetl Band Battle. V únoru 2011 vydávají své druhé EP s výmluvným názvem „Will You Dance With Me?“ a opět spolupracují se Sunshine, tentokráte jako předkapela na křtech jejich aktuální desky. Je jisté, že tahle mladičká kapela toho má ještě hodně před sebou! Tak co říkáte, zatancujete si s nimi?

bandzone.cz/thelinings

QOTA DJanes

Styly: electrotrash

Pod zkratkou QOTA se skrývá poetický název Queens Of The Absolut. Tahle dívčí DJská dvojka se rozhodla zapojit mezi úspěšné pražské párty s vlastní rezidentní nocí.

Hlavní impuls přišel už na podzim 2010, kdy jejich kámoš pořádal narozeninovou párty v pražském klubu Rock Café. Vystoupení se setkalo s nečekaným úspěchem a holky začaly pomalu spřádat další plány.

V následujícím roce vyrazily jako support The Linings, se kterými odjely několik koncertů. Před létem 2011 si QOTA DJS zahrály na pražském Majálesu a na podzim měly velkou čest postarat se o afterparty vybraných koncertů kapely Vypsané FiXa.

Od března 2012 startují QOTA DJS rezidentní noc ve vyhlášeném pražském klubu Chapeau Rouge. První díl téhle párty pod názvem SOURCE OF NOISE se odehraje už 1. března. Holky v ten večer promění undergroundovou část klubu k obrazu svému. Chybět nebudou svítící lahve s vodkou, masky a především parádní hudební set. "Hrajeme toho spoustu: od Skrillexe, přes Enter Shikari a Dipla, až třeba k Robyn. Někdy pouštíme i na přání. Teda pokud vaším přáním nejsou Kabáti, Nightwork nebo techno", dodávají holky.

www.facebook.com/qotadjs, onesheet.com/qotadjs/


promo photos: Pavel Mužák


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO