CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 4.2.2022

NEIGHBOURHOOD

Datum akce:
4.2.2022

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
FLVP
 
DJ Telly Savalas (Radio 1)
 
DJ Cuba (house)
 
Daniel Neighbour (house)
 
Rich FD (sax)

INTERPRETI

DJ Cuba

Styly: house

Poprvé vystupoval na přelomu  roku 1992-93. Pravidelně hraje od roku 93. Na začátku kariéry vystupoval v dnes již neexistujících klubech jako je  například Astra na Václavském naměstí anebo legendární  Sluničko Na příkopech. Z větších akcí to pak byly party ve Slovanském domě a v Ládví. Další 4 roky pak byl residentem klubu Bíly koníček na Staroměstském náměstí a od roku 98 residentem  klubu Radost FX. Zároveň  pravidelně vystupuje i v ostatních  pražských klubech té doby. V roce 1999 produkuje CD kompilaci Connection in harmony pro telekomunikační společnost Paegas (dnes T-mobile) a  vystupuje na megaparty ve zlínské  sportovní hale a Praze.  V roce 2002 je residentem na akcích Heaven v pražském klubu Karlovy lážně, pořádá megaakci

SoundStorm, vystupuje na sérii akcí Overthere a působí jako  produkční klubu Madhouse.
Zároveň v letech 2001-2003 pořádá pravidelné party Atmosferic v pražském klubu Duplex a Ibiza night v klubu Mecca. Na Radiu 1 má vlastní pořad věnující se taneční hudbě a pravidelně ho můžete také slyšet na radiu Bonton a později i na radiu Express. Jeho vystoupení mohli zažít také obyvatelé Brna, Ostravy, Plzně, Českých Budějovic, Znojma, Teplic, Tábora, Zlína, Pardubic, Karlových Varů,Liberce.. Mimo ČR pak na Slovensku, Rakousku, Německu, Polsku, Španělsku, Holandsku, Slovinsku,Belgii..Za připomenutí stojí například rok 98 kdy měl možnost si zahrát na legendární berlínské Love Parade. vystupoval s dji jako například Joost van bellen, Space djs, Craig  Hampson, Cristian Varela, Regis,  Eddie Richards, PSH...

Věnuje se také vlastní tvorbě a remixům, které pak využívá  během své produkce. Často také vystupuje na různých korporátních akcích a fashion show.

myspace.com/cubadj 

www.facebook.com/djcubaofficial

Daniel Neighbour

Styly: house

Daniel Neighbour je český, pražský DJ a producent, který se na scéně pohybuje od roku 2006. Prvních dvanáct let své hudební existence věnoval drum and bassu. Hrál v klubech a na festivalech po celé ČR a supportoval řadě zahraničních umělců. 
 
Kolem roku 2016 začíná hrát deep a minimal house, přičemž v roce 2019 již věnuje veškerou svou hudební pozornost undergroundové housové hudbě. Ve stejném roce začíná s produkcí a jeho debutové EP vychází v dubnu 2021 na domácím labelu Digital Paradox Recordings. Ještě ten samý rok upisuje své druhé EP britské značce Shuvt.resonance, s níž navazuje dlouhodobou spolupráci. 
 
Ve svých setech většinou míchá vinyly, minimal, micro a deep house. Kromě DJingu a produkce se věnuje i propagačním aktivitám s vlastní značkou Neighborhood. 
 
Mimo to se mu v takto krátkém čase poštěstilo supportovat zahraničním umělcům jakožto například Karotte, Lee Burton, Viceversa či Pavel Iudin a vystoupit v berlínském klubu Der Weiße Hase.
 
 
Daniel Neighbour is Czech, Prague born DJ and producer. He is been performing since 2006. At this time he was focused on drum and bass and played at clubs and at festivals all over the Czech Republic, meanwhile he also supported a number of foreign artists. 
 
 
Around 2016, he started to play deep and minimal house, in which case in 2019, he devoted all his musical attention to underground house music. In the same year, he began to produce his own music and his debut EP was released in April 2021 on the domestic label Digital Paradox Recordings. In same year Daniel released second EP on UK Shuvt.resonance label and started long term cooperation with this label.  
 
 
In his sets, he mostly mixes vinyls, minimal, micro and deep house. In addition to DJing and production, he is also involved in promotional activities with his own brand Neighborhood. In addition, in recent years he has performed at the Berlin club Der Weiße Hase and has regularly supported foreign DJs.

Rich FD

Styly: sax


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO