CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 12.2.2022

ZRUŠENO/CANCELLED The Sheepdogs (ca) - Live Concert

Datum akce:
12.2.2022

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
The Sheepdogs (ca) (rock'n'roll)

Turné po Evropě je stále složitá až nemožná záležitost, a tak se kanadská kapela The Sheepdogs rozhodla k jeho přesunu, pražský koncert (původně plánovaný na 12. února do Chapeau Rouge) je ale bohužel zrušený. Vstupné bude všem automaticky vráceno. S kapelou zůstáváme v kontaktu a pokusíme se ji přivézt, jakmile to bude jen trochu možné.
 

(en)

As touring is still an almost impossible task, The Sheepdogs have taken the necessary steps to postpone their European shows. However the Prague gig originally scheduled for 12th February is unfortunately cancelled. All tickets will be automatically fully refunded. We thank you for your understating and hope to bring the band back at the nearest possible occasion.

 


Kanadská skupina The Sheepdogs stojí na osvědčených hudebních základech. Klasická třítaktová harmonie vedená dvěma kytarami, jižanské rockové boogie, vzpomínky na uvolněnost psychedelického rocku v čele s nezaměnitelným hlasem Ewana Currieho. V kombinaci s jejich kovbojskou vizáží jsou dokonalým ztělesněním revivalu klasického rock'n'rollu. The Sheepdogs jsou na scéně od roku 2004, vydali celkem šest alb a jsou držiteli čtyř výročních kanadských cen Juno Awards. Zlom v jejich kariéře přišel v roce 2011, kdy vyhráli fanouškovskou soutěž o titulní stranu magazínu Rolling Stone, jejich čtvrté eponymní album z roku 2012 zdolalo vrchol kanadské hitparády. Letos The Sheepdogs vydali nový singl Keep on Loving You, který je předzvěstí v pořadí sedmého alba, které vyjde ještě letos. „Doufáme, že vás tahle nahrávka v časech smutku a potíží potěší. Keep on Loving You je o hledání útěchy v naší osobní svaté trojici: rodině, přátelích a rock'n'rollu."

Vstupenky: fource.cz/cs/events/the-sheepdogs-22/

 

 

INTERPRETI

The Sheepdogs (ca)

Styly: rock'n'roll

Kanadská skupina The Sheepdogs stojí na osvědčených hudebních základech. Klasická třítaktová harmonie vedená dvěma kytarami, jižanské rockové boogie, vzpomínky na uvolněnost psychedelického rocku v čele s nezaměnitelným hlasem Ewana Currieho. V kombinaci s jejich kovbojskou vizáží jsou dokonalým ztělesněním revivalu klasického rock'n'rollu. The Sheepdogs jsou na scéně od roku 2004, vydali celkem šest alb a jsou držiteli čtyř výročních kanadských cen Juno Awards. Zlom v jejich kariéře přišel v roce 2011, kdy vyhráli fanouškovskou soutěž o titulní stranu magazínu Rolling Stone, jejich čtvrté eponymní album z roku 2012 zdolalo vrchol kanadské hitparády.



www.thesheepdogs.com/ 

www.facebook.com/thesheepdogs/ 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO