CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 24.2.2022

PŘESUNUTO! Noga Erez (isr) - Live Concert

Datum akce:
24.2.2022

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Noga Erez (isr) (rap)

„Uvidíme se! Jen ne tak brzy, jak jsme doufali," píše Noga Erez, jejíž turné a tedy i pražský koncert plánovaný na 24. února jsme nuceni přesunout. Nový termín bude znám v řádu týdnů, o koncert ale rozhodně nepřijdete a my vám děkujeme za trpělivost a pochopení. „Vstupenky si určitě nechejte, budou platit pro nová data," dodává Noga.

(en)

"Our upcoming EU tour has been postponed! To say we're disappointed is an understatement. Unfortunately, we've had to move it to later in the year due to various restrictions in many countries. The tour is currently being rebooked & new dates will be announced in the coming weeks. We will see you soon!!! Just not as soon as we'd hoped. Make sure to hold onto your tickets — they will be valid for the rescheduled dates.








Izraelská hudebnice, rapperka a producentka Noga Erez je na svém druhém albu Kids sebevědomější než když dříve. Se svým tvůrčím i životním partnerem Orim Roussoem navazuje na politicky nekompromisní debut Off the Radar, na desce se ale pouští i do osobních témat. Ať už je ale intimní nebo angažovaná, posluchačům vše podává hodně stylovým způsobem. Noga Erez vystoupí v klubu Chapeau Rouge 24. února 2022.

Vstupenky (390 Kč) v prodeji od 25. června na Fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Oproti debutu je deska Kids mnohem barevnější a proplétají se jí odkazy k R&B nulté dekády i současné klubové scéně. Svou hravostí a úderností zase připomíná rané desky Gorillaz nebo M.I.A.. Noga Erez přistupuje stejně eklekticky ke své produkci i textům, v nichž tematizuje osobní i politická témata, na morálku pohlíží jako na společenskou diagnózu i z ryze osobního pohledu. Nevyhýbá se ani emocím spojeným se ztrátou, reaguje na války, hledá jistotu a mír v nejisté době a sama sobě nastavuje ambiciózní laťky. A stejně jako na debutu své údery znovu přesně míří do bolavých míst. Kids reflektuje dnešní dobu, v které nelze politická rozhodnutí vnímat odděleně od osobní roviny: „Dnešní svět je záludnější, než kdy býval. I když se může zdát, že se na Kids stahuji více do sebe, album zůstává stále kritické k dění ve světě. Na každý krok jde nahlížet politicky – i na rozhodnutí nezapojovat se do dění."

 

 

INTERPRETI

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO