CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 20.11.2015

ORGANIC PEOPLE

Datum akce:
20.11.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Core Belief (psychedelic)
 
Děti Deště (garage)
 
DJ Phantomlab (nl)
 
Dj Dukor
 
DJ Rades (funky house)
 
DJ Banán (funky deep house)
 
Art: Lucy Luu & Kolesár & Hesounová & Lavic & Muro

Hudba, tanec, ale i fotografie, šperky a erotické obrazy. To všechno čeká na návštěvníky první Organic People párty, která se koná v pátek 20. listopadu v Chapeau Rouge.

Jako první zahrají Core Belief ve stylu psychadelic. Jedná se o indiánskou kapelu tří holek a spolu s nimi přijde příroda, pírka, zvuky, vůně, sny, energie, touha. Během vystoupení kapely proběhne přehlídka kolekce šperků od Lucy Luu, která nese název Roots of Beauty. Všechny originální kusy jsou inspirovány pravěkem i šperky domorodých kmenů z různých koutů světa. Předvádět je budou opravdové přírodní krásky.

Druhou kapelou organic večera bude uskupení Děti deště. Její noise show připomíná hladovou a nebezpečnou tlupu na lovu zabijáckých zvuků. Pravěký kmen v industriální zóně. Děti deště se neohlížejí, Děti deště nekoukají dopředu, Děti deště prožívají velký třesk s každou vteřinou.

O další zábavu se postarají djs Phantomlab z Holandska (tekno, acid, tribe and core), Dukor (drum'n'bass, downtempo, hardcore), Rades (funky house) a Banán (funky deep house), kteří se v průběhu večera budou střídat.

Během večera budou vystaveny fotografie Ženy a šperky od Zity Murové, Indiánské děti od Jana Lavice, Děti Myanmaru od Jana Kholessáka, Kolébka života od Petra Kolesára a obrazy Eroticart od Domči Hesounové. Vystavené fotky obrazy i šperky bude možné koupit přímo na místě za ceny, které si návštěvníci vysmlouvají s přítomnými umělci.

Všichni vystavující a účinkující jsou barmani nebo stálí hosté Chapeau Rouge. Přijď si s nimi užít párty trochu jinak!

Vstupné: 200,-

Fb událost: www.facebook.com/events/1656971931183632/

INTERPRETI

Děti Deště

Styly: garage

Stručná historie
2000 – 2001 08.04.2000: Vznik kapely.
Sestava: Bugrr, Filda
Hudba: Industriální improvizace s přednatočenejma páskama
Release: Nesehnatelná nahrávka Opus Kov

2001 – 2002
Sestava: Bugrr, Filda, Roman
Hudba: Industriální improvizace. Zapojení víc materiálů: plechy, barely, lešení
Release: Nesehnatelná nahrávka Poslední Fext -recenze-

2002 – 2003
Sestava: Bugrr, Filda, Roman, George
Hudba: S příchodem George na post baskytary začínáme skládat písničky. Takže hrajem rokenrol kombinovanej s Industriální rytmikou. Z tohoto období je nahrávka na sampleru Zweikesselbuntes: Typizace a živák z malý alternativy: Enrico + 2 nikde neudaný věci: Lamači kostí a Sklady de ropp

2003 – 2003
Sestava: Bugrr, Filda, Roman, Ondra
Hudba: Po odchodu George přichází Ondra. Hrajem ve složení 2 kytary a dvoje plechový mlácení. Písničky jsou víc sonický a víc bordel. Víc Pussy Galore. V tomto období nahráváme singl Cosa Nostra. Jsme spíš parta industriálních opilců než kapela. Poslední koncert s industrální rytmikou probíhá: 18.9. v Matrixu + LPoint + Squall -Release: Nesehnatelná nahrávka Cosa Nostra / Enrico

2003 – 2004
Sestava: Bugrr, Filda, Ondra, Márty
Hudba: Složitý období: přicházíme o zkušebnu na Žižkově, Roman odchází s kapely. Situaci zachraňuje starej kamarád Márty (Marta) Má bicí u kamaráda v garáži takže se tam stěhujem a je z nás prostě klasická garážová parta. Filda opouští plechový mlácení a zapojuje klávesy napojený na laptop. Dáváme si 2 zkoušky a hned hurá do Chebu hrát s Moller Plesset..

2004 – 2007
Sestava: Bugrr, Filda, Ondra, Márty, Luďa
Hudba: Do sestavy přichází Ašskej zbloudilec Luďa. Obsazuje post basy. Dík jejímu mohutnýmu zvuku se náš zvuk uceluje a líp strukturuje. Hrajem kde se dá. Skvělý jsou konciky venku: Polsko, Německo a majstrštyk je Irský turné s Kdyby psi.

DJ Rades

Styly: funky house


DJ Banán

Styly: funky deep house


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO