CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 19.1.2015

Freestyle Mondays

Datum akce:
19.1.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
MC Ready
 
The Cupcake Collective (jazz funk)
 
Michal Šeps
 
DJ Back (hip hop)
 
DJ Yofre (hip hop)
 
DJ Fatte (Ty Nikdy label) (hip hop)
 
Flowe

INTERPRETI

The Cupcake Collective

Styly: jazz funk

Mladá, energická kapela složená ze studentů pražských konzervatoří, která se snaží pojmout jazz zase trochu jinak. Na zadek posazený groovy, fresh fusion i největší romantiky, to všechno můžeš na jejich koncertě zažít. Ne, zapomeň na koncert, party bude! Na post live bandu Freestyle Mondays byli doporučeni kapelníkem od Prago Union Champions Sound-Radimem, což je vizitka víc než výmluvná. Tahle parta přináší pravidelné akci nejen nový vítr do plachet, ale zvyšuje její level zas o úroveň výš, takže pokud zpíváš, rapuješ nebo děláš beatbox, určitě využij šanci a přijď se ukázat k mikrofonu na podium klubu Chapeau Rouge na nejbližší vydání Freestyle Mondays. S CupCake Collective za zády je jamování víc než skvělým zážitkem, ale také zkušeností k nezaplacení...

Honza Kusovský - bass
Lukáš Kroulík - keys
Ondra Čížek - sax
Tonda Procházka - drums

www.facebook.com/cupcakecollective11

bandzone.cz/_73934




DJ Back

Styly: hip hop

DJ Back, původem ze severočeských Loun, začal s hraním v roce 2004, kdy si pořídil první gramofony a začal se učit míchat a scratchovat. Hrál na lokálních hip hopových mejdanech v Lounech a okolí. Spoluzaložil kapelu Zlotři (Pyroman,Back) a po přestěhování do Prahy se objevoval v klubech jako XT3, Palác Akropolis,Styx. 2x se zúčastnil soutěže v technickém djingu DMC Championship ČR/SK (2011,2012) Podporuje soutěž End of the Weak ČR, kde je jako rezidentní DJ. Spolupracuje s underground mc's (Crewní skupina,K.O.nty,Zlotři) je stálým Djem soutěže Jamasterap (soutěž ve flow a technice mc's).
Kombinuje hraní z klasických desek a DVS jako party DJ se zaměřuje na žánry hip-hop,funky,soul,break,80',90' v současné době se objevuje v pražských klubech jako například Chapeau Rouge, Cross club, Palác Akropolis,Signal...

DJ Yofre

Styly: hip hop

DJ YOFRE je pražský rodák, který se pohybuje zatím především na undergroundových akcí. Působil jako resident v klubu Pantheon, kde každé ponělí kryl záda freestylujícím MCś a doposud je pro party tohoto typu vždy jistotou a značnou oporou. Rovněž nevynechá žádnou příležitost, aby podpořil dobročinné akce a pravidelně je hostem benefice STOP ZEVLING. Právě díky svému přístupu k hraní měl tu čest předskakovat v loňském roce samotným Deliquent Habits.

DJ Fatte (Ty Nikdy label)

Styly: hip hop

DJ Fatte je v současné době jedním z nejvíc produktivních beatmakerů na území Česka a Slovenska. Přes prvotní pokusy se do vážnějšího kontaktu s produkováním dostal v roce 1999, kdy se stal členem zlínské kapely De Fuck To. Tady se produkčně podílel na archivní demo nahrávce a dvou plnohodnotných albech. Po tvůrčích neshodách Fatte v roce 2006 De Fuck To opustil a společně s Ideou stál u zrodu IdeaFatte. Spolu s IF prozatím vydal 4 desky, které také všechny kompletně produkoval. Jedná se o alba 365, Mezitím, Doma a Dočasně nedostupní. Kromě Idea Fatte v roce 2010 kompletně produkoval desku Premiéra, kterou natočil s Restem a v roce 2011 pak v podobném duchu vydal s MC Geyem desku Imaginárium naprosto běžných podivností. V tom samém roce stihl navíc ještě vydat svoje instrumentální sólo Což takhle dát si Tesař.

Rok po debutu se k Tesařovi připojila další instrumentální deska Fatte No More. Ta má, narozdíl od debutu, o poznání jednotnější a temnější atmosféru, pořád ale nabízí klasický Fatteův zvuk. V roce 2012 Fatte ještě stihnul vyprodukovat kompletní desku High and Mighty s Nironicem, která vyšla pod labelem Slick Talkers.

Mimo produkci se Fatte věnuje tvorbě mixtapes - tady prozatím vydal Human Duality (+ DJ Kika), Pytla, Krupicafaja a Rýlové povyražení, který byl namixovaný pro zákazníky Ty Nikdy Eshopu. Dále pak koncertnímu DJingu, živým show na MPC, pití a utužování real hip hopu.
DJ Fatte je momentálně v našem klubu k vidění víc než často, užít si ho můžete např. na pravidelné akci s DJem Zerwoxem -  Chapeau Connections.

zdroj: tynikdy.cz/interpret/dj-fatte
www.myspace.com/djfatte
www.facebook.com/pages/Dj-Fatte/85987091861

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO