CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 17.7.2020

COLORFUL HOUSE

Datum akce:
17.7.2020

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Pavel Bidlo (Yoshitoshi - Usa) (electronica)
 
DJ Dan Cooley (Radio 1) (house)

COLORFUL HOUSE MUSIC 155th

 

Start 22:00

 

Resident djs

Dan Cooley /radio 1
&
Pavel Bidlo /the legend

 

Milí naši, 155. vydání nejstarší klubové noci Colorful House v legendárním klubu Chapeau Rouge tradičně přinese spoustu novinek i časem prověřených věcí ze světa vkusné a nekomerční housové produkce. 

Residenti Dan Cooley a Pavel Bidlo tak budou vaší zásadní jistotou vkusné hudební zábavy s důrazem na drive a dynamiku prezentované mixované produkce.

Dan vám v mixu naservíruje to, co v housu znáte z jeho pátečního dopoledne na Radiu 1 a k tomu vždy spoustu věcí navrch. Pavel je zase známý svou skvělou hudební selekcí a v podstatě dokonalým mixingem.

Nový zvuk, interier, rychlé bary a k tomu Colorful House 155th, jako možná volba vašeho pátečního večera a noci s datem 17. července v legendárním klubu Chapeau Rouge.

Dotkneme se housového nebe?!

 

 

INTERPRETI

DJ Pavel Bidlo (Yoshitoshi - Usa)

Styly: electronica

Jeden z našich nejlepších současných dýdžejů o sobě může s hrdostí prohlásit, že psal historii české taneční scény. Zástupy jeho fanoušků to s nadšením potvrdí. Pavel Bidlo, známý jako DJ OO Bidlo FX, DJ OO Bidlo nebo zkrátka DJ Bidlo se vydal za svým vinylovým dobrodružstvím v devadesátých letech – v době, kdy byla taneční scéna u nás zatím ještě v plenkách.

Díky vášnivému zapálení a jistě také velkému talentu na sebe úspěchy nenechaly dlouho čekat. Pavel se velmi brzy stal leadrem české taneční scény u nás. Jméno DJ Bidla už dvacet let táhne do klubů tisíce fanoušků house – music. Jeho house sety znají téměř po celém světě. Své příznivce si získal například v Německu, Holandsku, Brazílii, USA, nebo třeba Kanadě.

Pavlův styl mixování se vyznačuje vynikající technikou, citem pro okamžik překvapení, nápaditostí, smyslem pro programování celého setu a hudebním vkusem. Nejlépe se přesvědčíte na vlastní nohy. Česká legenda, Pavel Bidlo, byl první DJ u nás, který zúročil své muzikantské dovednosti k produkování a remixování. Kritici často oceňují jeho hudební profesionalitu.

Říká se o něm, že si jeho posluchači nemůžou být jisti stylem, rád totiž překvapuje. Úspěchy DJ Bidla jsou snem mnoha DJs a producentů. Po několika letech života v New Yorku se v roce 2011 vrátil zpět do Čech.


zdroj: www.bpm.dj/pavel-bidlo/

www.myspace.com/pavelbidlo 

www.facebook.com/pavel.bidlo.5


DJ Dan Cooley (Radio 1)

Styly: house

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek.

S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky

nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu.

Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge a Radost FX.
Kölsch, Layo & Bushwacka!, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag.

Sety ke stažení naleznete na www.sety.cz

V hlavním pracovním čase se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

www.djset.cz/dan-cooley

www.myspace.com/djdancooley


 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO