CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 31.5.2017

SETY.CZ

Datum akce:
31.5.2017

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Tom SMall
 
Parallel Activity (drum´n´bass)
 
DJ Neighbour (deep house/tech house)
 
Dave Trumpeteer (live trumpet)

Parallel Activity zvou na svojí pravidelnou midweek dávku zlomenených beatů v Chapeau Rouge. Headlinerem květnového vydání bude mladý český producent TOM SMALL, který se může pochlubit zářezy na takových vydavatelstvích jako jsou např. Dispatch Recs., Flexout Audio, Proximity Recs., Deafmuted Records, Zenith Music, Broken Audio, Inception:Audio.. Chybět samozřejmě nebudou rezidenti noci, pražská formace PARALLEL ACTIVITY včetně jejich dvorního MC a trumpťáka DAVE TRUMPETEERA a o start noci na tradiční vlně house music se tentokrát postará DJ NEIGHBOUR.

Start / konec: 22:00 / 3:30
Vstup: FREE

FB událost: www.facebook.com/events/415935062103603

INTERPRETI

Parallel Activity

Styly: drum´n´bass



Projekt oficiálně vznikl v červnu 2012. Jeho historie se však začala psát už o několik let dříve, když se poprvé za gramofony potkali pražský DJ Frock a MC Dawe. Protože si oba dva od počátku neobyčejně sedli po hudební i lidské stránce, následovala řada společných úspěšných vystoupení, během kterých se spolu začali dokonale sžívat. Posléze se na české drum ́n ́bassové scéně objevil velmi talentovaný mladý DJ Neighbour, který se čím dál častěji začal objevovat po jejich boku a zanedlouho se ukázal být jejich nedílnou chybějící součástí. Společné myšlence utvořit oficiální hudební formaci pak už nestálo nic v cestě a byla jen logickým vyústěním jejich dlouhodobých zkušeností z akcí a celkového hudebního i lidského souznění.
Společně mají za sebou již řadu úspěšných vystoupení po celé ČR, z těch nejprestižnějších např. Let it Roll Openair 2013 a 2014.
Individuálně pak za více než 14 let působení na taneční scéně nasbírali řadu zkušeností během hraní po českých klubech, na letních festivalech, i v zahraničí a jsou zároveň velmi aktivními promotéry vlastních parties, kdy uspořádali nespočet klubových a openair akcí, z těch největších např. CzechPoint Openair Festival, Čáry Fest, CzechPoint v klubu Abaton, N:Xtra a mnoho dalších.
Každé jejich vystoupení je čistou improvizací založené na svižných a energických back2back mixech, které doprovází MC Dawe svým nezaměnitelným vokálem, stage performance a hrou na trumpetu s použitím MIDI efektů. Prezentují se zejména současným syrovým deep,
neurofunk, techstep soundem, ale do jejich krevní skupiny patří rovněž i liquid funk a inteligentní formy drum ́n ́bassu.
K mixování využívají digitální vinyl systém Traktor Scratch Pro a klasické gramofony, na které i v dnešní době nadvlády CD playerů a nejrůznějších DJ konzolí stále nedají dopustit.


www.facebook.com/parallel.activity.cz

DJ Neighbour

Styly: deep house/tech house

K elektronické muzice jsem tíhl již od konce základní školy, kdy jsem jako první ve třídě sjížděl od Massive Attack, přes Roniho Size po Leftfield. Djing mě začal zajímat více v roce 2006, když jsem začal pravidelně navštěvovat pražskou Roxy. O rok později jsem již s djem Blofeldem ladil první mixy a učil se srovnat dvě desky dohromady. Právě s Blofeldem jsem pod hlavičkou první crew Bass Bros pořádal lokální parties po Praze.

První zlom přišel v roce 2012, kdy jsem s djem Frockem založil d’n’b projekt Parallel Activity, s nímž jsem objel prakticky celou Českou Republiku. Měli jsme tu čest supportovat řadě světoznámých zahraničních producentů /Marcus Intelex, Black Sun Empire, Break etc./, jak v klubech /Roxy, Cross, Palác Akropolis .../, tak pod širým nebem /Let It Roll, Air Festival, Rock for People .../. A stále, leč v daleko menší intenzitě, vystupujeme a mícháme deep a liquid.

Zhruba od roku 2016 přičichávám k rovným beatům a vášeň k nim je u mě čím dál tím silnější. Druhý zásadní zlom nastal v roce 2019, kdy separuji své djské alter ego Neighbour od zlomených beatů a zasvěcuji ho právě beatům rovným. Zároveň se vracím ke kořenům a po letech hraní z digitálu kupuji vinyly. V mém bagu se nachází směsice undergroundového deep a tech housu. Mezi mé oblíbené labely patří Eastenderz, Infuse či Beste Freunde a další. 

FB: https://www.facebook.com/djneighbour/

MIX: www.mixcloud.com/danielhanus7/deep-house-mix-vibe-3/

__________________________________________________________________________

I have been interested in electronic music since the end of primary school. At this time I was listening Massive Attack, Roni Size, Leftfield etc. unlike the rest of my classmates. In 2006 I was starting to visit parties at Roxy club and in the same year I started to become interested in DJing. One year later I started making my first mixes with my mate dj Blofeld. With Blofeld I promoted my first local parties in Prague under the brand  Bass Bros crew.

My first milestone was in 2012 when I started D’n’B project Parallel Activity with dj Frock. In Parallel Activity I was playing in Czech Republic’s most famous clubs /Roxy, Cross, Palác Akropolis.../ and open air parties /Let It Roll, Air Festival, Rock for People .../. I supported a lot of world famous djs and producers /Marcus Intelex, Black Sun Empire, Break etc./ at big parties. Nowadays I am still playing D’n’B, however less often and only subgenres Deep and Liquid funk.

In roughly 2016 I started to be intrested in flat beats - underground deep house and tech house. From this moment I was more and more impassioned about this kind of music. My second milestone was in 2019 when I separated my dj alter-ego Neighbour from d’n’b and dedicate him toward house music. Simultaneously I am going back to roots and after the 12 years of playing from digital /Traktor scratch or CD players/ I am buying and playing vinyls. In my bag is a mix of microhouse, atmospheric tunes and dancing grooves. Some of my favourite labels are Eastenderz, Infuse or Beste Freunde etc...


Dave Trumpeteer

Styly: live trumpet


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO