CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 30.12.2018

CREATIVE

Datum akce:
30.12.2018

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
DJ Subgate (minimal)
 
DJ Tibiza (tech-house/techno)
 
DJ Schwing (elektro)
 
TGT
 
DJ Bronee (deep house)

 

INTERPRETI

DJ Subgate

Styly: minimal, techno

Dj Subgate vlastním jménem Ondřej Beránek odstartoval svou kariéru v roce 2001. Z počátku se prezentoval dynamickým a nekompromisním technosoundem. Díky talentu se za relativně krátkou dobu prosadil především na severu Čech, kde se stal rezidentem dnes již legendárního libereckého klubu Liquid a vystoupil na řadě prestižních parties v tomto regionu.
V roce 2003 ho pod svá křídla přijala agilní agentura Dynamic line známá pořádáním prestižního letního festivalu s originálním konceptem Shotgun Euro. Rok 2004 byl pro Subgatea dalším krokem vpřed. Se svým recordbagem objíždí větší i menší kluby po celé České republice, je hostem několika rádiových pořadů, stává se spolupořadatelem festivalu Shotgun Euro a jeho nejsilnějším zážitkem je vystoupení po boku amerického dje a producenta Donella Knoxe v ostravském Fabricu.
V roce 2005 přechází jako dj pod bookingovou agenturu Encorebooking a je součástí dnes již zaniklého dvoučlenného projektu Subrez, s kterým vystupoval ve speciální 4 decks show. Tento rok je pro Subgatea zásadním v jeho vnímání hudby, kdy se aktivně seznamuje s minimal technem a jeho doposud prezentovaný sound se výrazně mění a vyvíjí.

V nadcházejícím roce se díky flexibilitě objevuje jeho jméno na lineupech jak minimalových parties, tak akcích zaměřených na techno. Na sklonku roku vystoupuje na prestižním třídenním halovém festivalu 901 electronicbeats.

S rokem 2007 přichází další důležitá etapa jeho kariéry. Je pohlcen novou vlnou electro a progressive housu. Vystupuje řadě pražských klubů jako jsou například Le Clan, Bukanýr nebo Pekelnej bar, kde se stává rezidentem úspěšné party Creative. Tentýž rok přijímá nabídku vystoupení na seriálu akcí Vodafone fér klub na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde vystupuje po boku Lexy & K Paul nebo Xpress2 a podílí se také na produkci těchto akcí. Jeho jméno se objevuje na lineupech Warm up parties k legendárnímu domácímu festivalu Cosmic Trip a menších open airech regionální úrovně.
Na podzim roku 2007 se stává spolupořadatelem úspěšných afterparties po světoznámých halových akcích jako jsou Transmission nebo Sensation White v pražské Retro Music Hall.
Rok 2008 je pro Subgatea rokem plným změn a důležitých okamžiků. Se svým recordbagem odjíždí na dalekou Sri Lanku, kde vystupuje na nespočtu Beach parties. Podílí se na pořádání afterparties v pražské Retro Music Hall a zároveň na dalším ročníku festivalu Shotgun Euro.
Jeho sound prochází opět zásadními změnami a pohybuje se na pomezí minimalu, tech-housu a techna s prvky electra. Jeho základnou je především hlavní město Praha, kde vystupuje v prestižních klubech jako jsou Roxy, Mecca, Vertigo, Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Zero bar, Havana club nebo působivý Central Station.

V současnosti úzce spolupracuje na společných projektech s djane Katie. Za zmínku stojí společné mixované cd We love it minimal, projekt ,,Kyvadlo´´ a společná rezidentní noc Creative, jejíž úkolem je kromě spojení taneční scény s uměleckou scénou udělat party nevšední a originální. Mimo těchto aktivit si pořizuje domácí studio a začíná produkovat vlastní hudbu, která je nezbytná pro jeho budoucí vývoj.
Kromě djingu je píšícím redaktorem pro přední server Techno.cz mapující českou elektronickou scénu.
DJ Subgate started his career in 2001. Thanks to his talent, in a relatively short period of time he made a name for himself in northern Bohemia where he became resident of the now legendary Liquid club. In 2004 Subgate was again a step ahead – with his box of records he travelled to play large and small clubs throughout the Czech Republic and guested on a number of radio shows.In 2007 he received an offer to play at a series of events from Vodafone at the Karlovy Vary International Film festival, where he performed with Lexy & K Paul and X-Press 2.. His name appeared on the line-up for successful afterparties following world-reknowned mega-parties such as Transmission and Sensation White. 2008 was again for Subgate a year full of changes and important milestones. He took his record box over to distant Sri Lanka where he played at numerous beach parties. He based himself in the capital city of Prague where he performed at prestigious clubs like Roxy, Mecca, Chapeau or Retro Music Hall.In 2009 and 2010 he has been booked for top Czech festivals and parties Cosmic Trip, Summer of Love, High Jump, Pleasure Island, Machac or Christmas party where he performed with a lot famous artists from all over the world . Apart from occassional gigs abroad he has also be intensively working on his own musical production. In 2010 he performed for the 2nd time in Swiss and he took his record box to Costa Rica and he released his firts own track Memories on Nightphunk rec. In these days he is a part of the prestigous parties at wellknown clubs in the capital as Roxy, Studio54, Mecca, Chapeau rouge and festivals & parties in Czech republic.
Subgate supported Djs/projects such as: Kabuto & Koji, Marko Nastic, Space djz, Mike Monday, Milton Jackson, Mark Dynamix, Lexy & K Paul, Murat Kilic, X-press2, Alexander Kowalski, Daniel Stefanik, Exium, Mario Ranieri, Shades of Gray, Exium, M.I.K.E, Innigo Kennedy, D-Pulse, Roland van der Torn, San, Deepchild, Max Duley, , Female, Paul Damage Bailey.
more info at
www.djsubgate.com
myspace.com/djsubgate


DJ Tibiza

Styly: tech-house/techno

DJ a producent z Prahy. Spolumajitel labelu OneWay a člen týmu Creative Events.


soundcloud.com/tibiza

www.facebook.com/tibiza.prague

www.youtube.com/user/djtibiza/

DJ Schwing

Styly: elektro

Dj Schwing pocházející ze severočeských Teplic působí na elektronické scéně od roku 2002. Díky pořádání oblíbených housových parties v teplických klubech Comix a Palm Beach se stal Schwing matadorem severočeské housové scény. V roce 2006 je velmi ovlivněn severským zvukem a začíná se prezentovat dynamickým progressivem a minimalem. V jeho kariéře bylo zásadním zlomem seznámení s djem Quickiem, který mu na domácí scéně pomohl prorazit a realizovat se. Společně s ním vystupuje na významných místech naší klubové scény,kde prezentuje svůj osobitý a svižný sound. V roce 2004 vystoupil na legendárním festivalu Cosmic Trip a přízeň osudu mupřála to, že o pět let později se stává jeho promotérem a zároveňčlenem realizačního týmu Radical production s. r. o.

More info: www.myspace.com/schwinq

TGT


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO