CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 4.5.2019

PRAGUE ALTERNATIVE

Datum akce:
4.5.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Lushian Larroa (mx)
 
DJ Flyplender
 
Jareza
 
DJ Lukeys (house)

 

INTERPRETI

Lushian Larroa (mx)

Lushian pochází z Mexika, v Praze žije od roku 2009. Živí se jako hudební skladatel a muzikant. Studoval hudbu na Taller de musics v Barceloně, jazzovou hudební školu Jam v Montpellier ve Francii a  elektroakustickou skladbu v Mexiku.

V roce 2012 vydal první sólové album Electro Flamenco, všechny skladby byly napsány a nahrány v Praze. Jeho hudba byla použita v televizních reklamách, filmech a vystupuje s ní na koncertech.


www.facebook.com/lushianlarroa

Zdroj: https://www.lidovky.cz/cestovani/aktuality/cesko-je-zeme-svobody-neprestanu-se-sem-nikdy-vracet-rika-mexican.A131212_153223_aktuality_mc

DJ Lukeys

Styly: house

Umění ho provází celým jeho životem. Po úspěšných studiích na pražské AMU si jako herec zahrál ve ,,Zlaté kapličce'' – Národním divadle, ale také v zahraničních zemích, z nichž stojí za zmínku daleké Japonsko. 
Je zakladatelem umělecké a produkční agentury partyprogram.cz, kde má na starosti mimo jiné i hudební dramaturgii vybraných akcí.
V roce 2017 úspěšně absolvoval přední domácí producentskou a djskou školu Musartedo, která odstartovala jeho aktivity na poli elektronické scény. Během své krátké kariéry se představil například v pražském klubu Roxy, Chapeau Rouge, Atelier clubu, Radosti FX, Le Mirage, Punto Azul a na eventech pořádaných zmiňovanou školou Musartedo.

soundcloud.com/djlukeys 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO