CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 19.4.2019

Spliff'n'Chips #1

Datum akce:
19.4.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Maniak (rap)
 
MC Gey (rap)
 
Low Tact
 
Gory Ruffian
 
DJ S-bish (fr)

 

INTERPRETI

MC Gey

Styly: rap

Gey s rapem začal v roce 1999, kdy nahrál na kazeťák svoje první demo. Čas pak plynul dál a v roce 2005 vydal se svoji tehdejší partou Actionday Crew desku Toy Story, která šla rovnou do šuplíku a tak ji nikdo neměl šanci slyšet. V roce 2008 se díky účasti a výhrách v textových soutěžích začal pomalu dostávat do povědomí veřejnosti. Texty jsou totiž právě to, co Geye nejvíce odlišuje od ostatních. Rok 2010 přinesl první sólo desku Turbulence negativních dobrot, která je v podstatě sbírkou starších nevydaných nahrávek. Rok na to se Gey potkal s Fattem a požádal ho o pár beatů na chystanou druhou desku. A protože je Fatte produktivní hovado, tak z původních pár beatů nakonec vznikla dohoda, že Fatte desku vyprodukuje celou. To se taky stalo a výsledkem je album s názvem Imaginarium naprosto běžných podivností, díky kterému se MC Gey stal právoplatným členem Ty Nikdy.

Kromě rapu se MC Gey věnuje ilustraci, grafickému designu a psaní povídek a básní. Mimoto je taky autorem legendárního Trika vod hoven.

V současné době Gey pracuje na svém druhém albu pod Ty Nikdy, které opět kompletně produkčně zaštítí DJ Fatte. Kromě toho dlouhodobě připravuje autorskou knihu ilustrací, vtipů a povídek.

zdroj: tynikdy.cz/interpret/gey

Gory Ruffian

GORY RUFFIAN je viking se schopností vybrat bass sekající na počkání končetiny těch, kteří mu stojí v cestě. Nebojí se ničeho a nikoho (i koně by udeřil) a jeho specialitkou jsou nejtvrší trapové flákoty, jež příležitostně rémixuje lahodným glitchhopem.

www.facebook.com/goryruffian 

soundcloud.com/notorixz

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO