CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.3.2020

DNB Clash

Datum akce:
21.3.2020

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ Hedor (Drop Impact) (d'n'b)
 
SIGNAL.ONE (Drop Impact) (d'n'b)
 
Duneni.cz (bass)
 
Latrod3ctus (d'n'b)
 
Urban Scalp (d'n'b)

 21. března se na pravidelné akci DNB CLASH představí DJs HEDOR a SIGNAL.ONE z DROP IMPACT crew. Úspěšná česká crew z Nového Jičína přijíždí do Prahy, aby předvedla svoje skills na speciálním „dvojitém“ zapojení mixážního stolu.

            Drop Impact fungují na dnb scéně od roku 2015 a hráli po boku jmen jako Forreign Beggars nebo Current Value. Můžete tak čekat našláplé sety plné energie, hutných bas a zlámaných beatů v rytmu a rychlém tempu drum and bass. Clash se odehraje v Underground Stagi pražského klubu Chapeau Rouge. Své schopnosti improvizace a vzájemné spolupráce předvedou djs prostřednictvím dvou paralelních mixů (unikátní zapojení, které uvidíte pouze na akcích DnB Clash). Vzniknou tak zajímavé a spontánní kombinace djských stylů.

            Výsledný mix se stane originální a neopakovatelnou kombinací taneční hudby. Jedná se o inovativní přístup, překračující hranice klasického „B2B“ (Back to Back) stylu. Celý večer se tak nese v progresivním duchu a žádná skladba nezazní dvakrát stejným způsobem.

INTERPRETI

Duneni.cz

Styly: bass

DUNENI.cz je crew a soundsystem z Prahy a Poberouní pohybující se na scéně přibližně od roku 2011. No mainstream, pure deep basslines.

www.facebook.com/duneni
 

Urban Scalp

Styly: d'n'b

NEURO:LAB, TOD, STUX a FOURSEASON v jedné crew

www.facebook.com/urbanscalp/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO