CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 16.3.2018

Good Vibes Only: Once Upon a Time

Datum akce:
16.3.2018

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ D:Leet (d'n'b)
 
DJ Livity
 
DJ Decent
 
DJ NE (d'n'b)
 
DJ Akira (dnb)

Bylo nebylo… pro jeden večer se všem dobře známé Chapeau Rouge promění v pohádkovou zemi plnou kouzelných bytostí a uhrančivých melodií DJs... Přicházíme s novým konceptem parties a to hned ve dvou tématicky vyzdobených patrech. 

Svezete se na duze do třpytivých krajů jednorožců a protančíte tenisky s lesními vílami. V tuto čarokrásnou noc vás dostane nekonečná pozitivní energie a zažijete tak moc našlapanej mejdan, že kdo tam byl, stejně neuvěří. 

Fb událost: www.facebook.com/events/140672253293340/

INTERPRETI

DJ D:Leet

Styly: d'n'b

Plzeňský rodák, vlastním jménem Lukáš Duchoň, věnující se oblasti jungle/dnb od svých mladých let, avšak rozhodnutí realizovat se ve světě DJingu učinil koncem roku 2015. Premiéra zůstala v rodném městě, kde dodnes působí po boku stále známějšího projektu Drum Session, která již hostila několik světoznámých jmen jako Chris.su, Phentix, DLR, Gusto, Hybris.

Jeho působnost dlouho nezůstala pouze v Plzni, ale i vzhledem ke krátké působnosti na scéně zavítal do předních českých klubů jako Cross club, Storm club, Akropolis, Uhelna a neustále přibírá nové zkušenosti hraním po republice.

Prošel si evolucí všemi sub-žánry drum and bassu, v poslední době je jeho srdci nejbližší spojení rollerovější selekce s junglem a opozičně pak liquidová či deepová selekce. Za roky nepřetržitého poslechu a obohacování jeho rozhledu nasbíral velké množství hudby širokého portfolia a tak na každou další příležitost staví individuální playlist.

Momentálně působí také jako influencer švédské módní značky Cheap Monday, této pocty se mu dostalo již v první polovině roku 2016 a od té doby hrdě reprezentuje jejich styl.

www.facebook.com/DleetCZ/ 

DJ Livity

Dj Livity se pustil do hraní v roce 2010. Tento skok do víru akcí rozpoutal závislost která ho posouvá stále dál. Dříve zatvrzelí Drum and Bass Dj dal prostor pestřejší paletě žánrů jako jsou Funky, House, Glitch hop, Break beat… Není nad to, když se lidi sejdou a rozjede se mejdan jak hovado! 

www.facebook.com/djlivity/ 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO