CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 17.3.2018

D'n'B CLASH

Datum akce:
17.3.2018

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Monkey Boom Crew DJs (d'n'b)
 
DJ Bicman (d'n'b)
 
DJ Woice (d'n'b)
 
DJ Vitto
 
Duneni.cz (bass)
 
Urban Scalp (d'n'b)
 
Latrod3ctus

V březnovém DNB CLASH se jako hosté představí MONKEY BOOM crew. 17.3.2018 předvedou našlapané sety djs WOICE a BICMAN a VITTO.

Opičí bomby budou padat v Underground Stage pražského Chapeau Rougue, kde své schopnosti improvizace a vzájemné spolupráce předvedou djs prostřednictvím dvou paralelních mixů. Vzniknou tak unikátní kombinace djských stylů.Výsledný mix se stane originální a neopakovatelnou kombinací taneční hudby.

V podzemním patře Chapeau Rouge se dále střetnou uskupení DUNENI.cz, URBAN SCALP a LATROD3CTUS.

Jedná se o inovativní přístup, překračující hranice klasického B2B stylu. Celý večer se tak nese v progresivním duchu a žádná skladba nezazní dvakrát stejným způsobem.

„Už třetím rokem pilujeme tenhle živý projekt. Jde o koncept, který klade na přípravu i samotná vystoupení velké nároky. Neustále se snažíme posouvat kvalitu výš a proto stále hledáme způsoby, jak něco vylepšit, lépe se vyjádřit, nabídnout něco unikatního, co má hlavu a patu, nestagnuje, vyvíjí se, reaguje na scénu a dýchá. Zveme pouze top česká jména z hlediska jejich DJ skills, proto i teď se můžete těšit na neotřelé hosty.” Dodává Samuel z Neuro:Lab [Urban Scalp]

Fb událost: www.facebook.com/events/1121153554686169/ 

Více informací na www.dnbclash.cz

INTERPRETI

Monkey Boom Crew DJs

Styly: d'n'b

Mladá crew oživující sever Čech drum and bass akcemi. Začíná s vlastní produkcí.

www.facebook.com/MonkeyBoomCrew/ 


DJ Bicman

Styly: d'n'b

Dj Bicman aka. Tomáš Vébr se začal hraní DnB hudby věnovat cca před třemi roky.
V tu to dobu začal pořádat už nyní velice známý a oblíbený DnB mejdan DARK DAYS v Libereckém klubu Viadukt. O rok později s pár přáteli založil MONKEY BOOM CREW, která se velmi rychle dostala pod kůži severským DnB fans a začala pořádat mejdany na severu Čech ale i po celé České Republice, jako o závod.
V září roku 2015 Dj Bicman společně s hrstkou přátel otevírá Liberecký SPOT Club a snaží se přivést zase trochu underground kultury do mrtvého Liberce.
Za svoji dosavadní kariéru měl tu možnost hrát v klubech jako jsou Pražský Cross,Storm,Vacuum, a dalších mnoha klubech spíše na Severu Čech.
Tento rok se mu konečně poštěstilo a mohl si zahrát na festivalu Let it Roll po boku největších DnB jmen světa. Mezi jeho poslední úspěchy patří možnost spolupracovat na festivalu Žižkovská noc kde má na starosti celou elektronickou scénu festivalu. 

www.facebook.com/BicmanDnB/

soundcloud.com/monkey-boom-crew/bicman-first-promo-set 

Duneni.cz

Styly: bass

DUNENI.cz je crew a soundsystem z Prahy a Poberouní pohybující se na scéně přibližně od roku 2011. No mainstream, pure deep basslines.

www.facebook.com/duneni
 

Urban Scalp

Styly: d'n'b

NEURO:LAB, TOD, STUX a FOURSEASON v jedné crew

www.facebook.com/urbanscalp/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO