CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 18.2.2013

FREESTYLE MONDAYS

Datum akce:
18.2.2013

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Timmy & Mathess
 
LHR08 (rap)
 
K.O.nty
 
Vojtaano & On Timon (rap)
 
Monday Bloody Monday live band
 
Flowe
 
DJ Paasha, DJ Dug


INTERPRETI

LHR08

Styly: rap

Facebook: www.facebook.com/video/video.php

Info o jednotlivých členech:

Mathess Mathesowitch aka eM.Á

Hudbě se začal věnovat v roce 99 po kurzu dj.ingu v TWM baru na andělu u Dj A.L.I.ho a složením prvního vlastního beatu.
v roce 2000 sází jeden beat za druhým a zakládá svojí první kapelu se spolužákem ze střední školy. Do roku 2004 ovšem končí jeho účast na tomto projektu s názvem 1909, protože změnil školu a jeho kolega se stěhuje z Prahy pryč. V roce 2005 zakládá druhou kapelu se jménem PANDEMIX kde působí jako beatmaker a po půl roce jejich činnosti se vrací zpět k majku a rozjíždí peklo se svým novým kolegou Lukhassem.Za pouhé 3 roky zvládnou udělat materiál cca na 8 desek, ale než se dostanou do profi studia, jejich spolupráce končí spolu se školou.
eM.Á to ale nevzdává a pouští se do solo dráhy.

v roce 2008 zakládá vlastní multikulturní společnost LHR08, která se zabývá jak hudbou, tak organizací sportovních akcí viz mezinárodní závody vodních skútrů v ČR. Zvládl vydat pět solo desek. Z toho asi nejúspěšnější byla poslední s názvem DEN D.
V roce 2010 prijímá do řad LHR08 tři nové členy ( Red Alera, Zypa, Kofuna ) z rapové scény a zaměřuje se opět na produkci hudby a koncertů. O rok později se dostává do studia Originál k dj.i Nobodymu a po vydání desky Mathess a Zypo Středy křižovatek, se ze studia Originál stává jeho domací základna, za kterou kope do teď.

Z LHR08 se stává uskupení Mc´s a producentů. V nynější době ono uskupení má za členy pana Red Alera, Zypa, Kofuna, Timmyho, Ollopha, DS, Brambiho a Samaze.
V roce 2012 se po dvou měsíční společné práci s Timmym z PPcrew rozhodne udělat debutovou desku s názvem BEZ ZÁBRAN, která spatřila světlo světa 18.1.2013. Obsahuje 10 tracku a zvučná jmená jako je třeba pan Fremis z Londýna, který se postaral o produkci dvou songů STERILNÍ A GRANÁTOVÉ JABLKO a Samaz z ENLAB Dj’s u skladby JÁ VŮBEC NEVÍM. Celá deska opravdu stojí za poslech.
Uskupení LHR08 chystá v tomto roce hodně novinek, jako například desku s označením LHR08 nebo solo počiny Mathesse, Alera, Zypa a Kofuna.
Takže zůstaň nalazen na vlnu lidskosti. Je se opravdu na co těšit !


ZyPo

Moje kariéra začíná v roce 2005, kdy jsem začal psát první texty, básně a povídky. Dlouho jsem hledal druh umění, kterému bych se plně věnoval. Nahrával jsem pár domácích skladeb, ale nikdy jsem úplně netušil, jestli se chci posunout dál.

V roce 2010 jsem se víc poznal s Mathessem, který mě přizval jako parťáka do společné tvorby LHR08. Pak jsem jako slepý k houslím přišel skrze Dj Benyho a Dj Nobodyho ke Studiu Originál a věci začali nabírat na obrátkách. Po prvním oficiálním singlu Ztráty a Nálezy jsme začali s Mathessem pracovat na desce Středy křižovatek aneb nebe peklo ráj. Na začátku roku 2012 spatřila světlo světa a sklidila hlavně v lužinských kruzích obrovský úspěch.

Teď kromě hostovaček u kolegů připravuji a dokončuji vlastní desku, která bude pojata velice netradičně. Nese název CESTA DO ZTRACENA a bude velmi depresivní, negativní a melancholická, ale zároveň plná pravdy a osobních situací a plná skrytých významů, jelikož razím pravidlo, že text je ze všeho nejdůležitější v muzice.

Dále celá parta LHR08 připravuje společný bomba projekt, do kterého vkládám veliké naděje. Těšte se! bude to velký!






Vojtaano & On Timon

Styly: rap

V kuloárech se už netrpělivě čekalo na nové tváře v pozici moderátora Freestyle Mondays a speakři budou hned dva. Vojtaano a On Timon nejsou žádní začátečníci a určitě se máte na co těšit, stejně jako jejich předchůdci se sami věnuji rapu, takže moderování téhle akce se k téhle dvojce určitě hodí. Svou premiéru si odbudou už v pondělí 19.listopadu, takže je určitě doražte podpořit a popřát jim štětstí v nové roli. Budou hozeni rovnýma nohama do vody a budou plavat. Držme jim palce…

Slovenský raper ON TIMON, vlastním jménem Timotej Vojtek, pochází ze Slovenského Martina. Jeho první tvorba začíná v roku 2006 v Bratislavě, kde nahrává první dema z rapery z Petržalky. V roce 2008 se přesouvá do Prahy s cílem zapustit kořeny, najít rozumnou partu lidí,studio a nahrávat skladby. Jak čas běžel, potkává zajímavé lidi, DJe a dává se dohromady s multi talentovaným Vojtaanem. VOJTAANO totiž není jen raper, ale v kolonce zaměstnání by jste našli slovo herec, který má angažmá v příbramském divadle. Vojtaano má za sebou zkušenosti jako moderátor společenských akcí a své ostruhy si úspěšně vydobyl i v stand up comedy pořadu Na Stojáka.

OnTimon s Vojtaanem a s Djem Rockstarem nahrává v roku 2009 první spolupráce pod starým jménem Don Timon a jelikož plody práce přinášejí pozitivní zpětnou vazbu, rozhodují se ve spolupráci pokračovat.

Roky běží a VOJTAANO & ON TIMON nahrávají další skladby s pražským producentem DJem Firstem, sbírají zkušenost a zážitky po koncertech po celé republice a baví je to víc a víc.. Koncem roku 2012 nastupují do rolí moderátorů již téměř legendární nadupané akce FREESTYLE MONDAYS a mají nachystaný materiál pro uši svých posluchačů. V současnosti připravují své debutové album.

soundcloud.com/vojtaano/vojtaano-a-timon-live-1

bandzone.cz/vojtaano

bandzone.cz/dontimon

Monday Bloody Monday live band

Tato formace skrývá tři zkušené a kvalitní muzikanty: na basovou kytaru zahraje Martin Landa, Paolo Ottimo, který spolupracoval například s Hi Defem či Sámerem Issou a klávesy i bicí obstará talentovaný Ondřej Balík. Neoddělitelnou součástí živé kapely je samozřejmě i vokalistka Barbora Lišková aka Flowe.

Flowe

alias Bára Lišková (Tesla Crew), bývalá rezidentka pražských Freestyle Mondays.

soundcloud.com/flowe2/battle-flag#t=0:14

bandzone.cz/flowe

www.facebook.com/flowe4


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO