CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 27.12.2019

Santa Claws is going to drown

Datum akce:
27.12.2019

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
DJ Fourstepper (d'n'b)
 
DJ Excentric (d'n'b)
 
Paadre (soul d'n'b)
 
ZKratt (d'n'b)
 
Jimmy Cocaine (d'n'b)
 
Sargfey Galli

INTERPRETI

Paadre

Styly: soul d'n'b

Paadre je 25 letý DJ a producent z Olomouce, jehož primárním stylem je rolling deep dnb a soulfull liquidfunk.

Jimmy Cocaine

Styly: d'n'b

Jimmy Cocaine aka Jimbo Cox (vlastním jménem Jakub Zápotocký) je DJ, promotér a začínající producent ve světě lámaných beatů. K Drum & Bassu přičichl poprvé někdy v roce 2008 a od té doby ho vášeň pro tento žánr neopustila, ba naopak.
 
Z obyčejného posluchače a pařmena se ale pomalu začíná stávat někdo, kdo by se chtěl nejen bavit v davu, ale mít moc ho také ovládat vlastní vášní pro hudbu, rozpohybovat lidi, rozdávat pozitivní energii a užívat si dostatek volného místa za mixákem, kde může pařit jak se mu chce. Tenkrát to byl jen sen, kterému nikdo moc nevěřil, jelikož konkurence je v dnešní době vysoká a zájem publika stále není takový, jaký by si zasloužil. Jimbo ale nezahálel a makal na sobě, učil se nejen hrát a pořádat akce, chtěl hudbě porozumět - mít teoretické znalosti o skladbách, mixu a produkci, aby je jednoho dne mohl předávat dál.
 
Svůj um piloval společně s bývalým kamarádem Spiritualem (Zbyněk Jakš) se kterým se 29. listopadu 2014 pod projektem System Overload vydávají na svojí první akci. V roce 2018 se nakonec ale crew z důvodu osobních neshod rozpadá.
 
Jimmy Cocaine je milovník jump upu, který hraje výhradně, má rád ale i liquid a raggajungle. Vyznačuje se rychlým energickým mixem s důrazem na maximální využití potenciálu každé skladby. Na každou akci se pečlivě připravuje a poctivě trénuje. Jeho životní filozofií je hlavně se bavit a dokázat bavit i ostatní. Za dobrého DJe se považovat nedokáže, to už musí posoudit jiní, ví ale co ho baví a ví jak to dělá. Ví také, že pořád je na čem pracovat a co se učit, neusíná na vavřínech a dokáže být k sobě kritický.
 
Na akcích supportoval světová jména jako například A.M.C, Aphrodite, Mind Vortex, Filthy Habits, Hedex, Zombie Cats, Matzet a spoustu dalších. Zahrál si také na slovenském Trident Festivalu 2017 a v roce 2018 jste ho mohli zaslechnout na Let It Rollu. Jeho cílem je pilovat nejen mix, ale také produkci. Do budoucna chce svoje jméno dostat do světa, vidět různé kouty země a potkat se se zajímavými DJi, producenty a lidmi, které obdivuje. Nejdřív je ale na čase dobýt ČR...

www.facebook.com/jimmycoxdnb/  

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO