CHAPEAU ROUGE

MENU

Bar 12.10.2019

REPUBLIC ARTISTS

Datum akce:
12.10.2019

Patro:
Bar

DJs & Bands:
DJ Mark Dale (at) (house)
 
DJ Neighbour (deep house/tech house)

Londýnský kolektiv djs a label Republic Artists se tuto sobotu vrací do Chapeau Rouge!

 

V sobotu 12. října se do klubu Chapeau Rouge vrací londýnský kolektiv djs a label Republic Artists. Aktuální i lety prověřený house & techno sound přiveze několik zahraničních hostů, které doplní rezidenti Republic Artists a domácí hosté ve všech třech patrech klubu.

Na house floor se po půl roce znovu objeví berlínský Agent, který za svou více než dvacetiletou kariéru vystupoval v mnoha respektovaných klubech a na festivalech v rodné vlasti. Jeho typický zvuk zazněl ve frankfurtském Cocoonu, berlínském Tresoru nebo na Love Parade. Má za sebou stovky zahraničních vystoupení, například v londýnském fabricu a Eggu, klubu Womb v Tokiu nebo na festivalu Off Sonar. Jeho tracky vyšly na labelech zvučných jmen: Get Physical, Cocoon, Desolat, Moon Harbour nebo fabric Records. Agenta doplní Veloz z Mexika, který je častým hostem akcí Republic Artists, pořádaných v Londýně. Veloz je majitel několika micro house labelů, mezi které patří Elision a Weather Records, na kterých vydává Rich NXT nebo East And Dubs.

 

Techno stage bude pod taktovkou gruzínské Ly Sas, která minulý rok vydala své debutové EP na Variance Records. Nebude samozřejmě chybět ani Thomas Tesla, šéf Republic Artists! Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech, namátkou Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox nebo Egg, ale také v berlínských klubech: Tresor, Golden Gate, Suicide Circus a na dalších místech po celé Evropě. Jeho produkci najdete na Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists Records, kde vyšel jeho remix tracku Mind Meld 2 od Nikoly Galy.

Bar bude mít pod kontrolou DJ Neighbour a Mark Dale z Rakouska.

 

Událost
https://www.facebook.com/events/2370784236502632/

Datum: sobota 12. října 2019
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Start: 22:00

INTERPRETI

DJ Neighbour

Styly: deep house/tech house

K elektronické muzice jsem tíhl již od konce základní školy, kdy jsem jako první ve třídě sjížděl od Massive Attack, přes Roniho Size po Leftfield. Djing mě začal zajímat více v roce 2006, když jsem začal pravidelně navštěvovat pražskou Roxy. O rok později jsem již s djem Blofeldem ladil první mixy a učil se srovnat dvě desky dohromady. Právě s Blofeldem jsem pod hlavičkou první crew Bass Bros pořádal lokální parties po Praze.

První zlom přišel v roce 2012, kdy jsem s djem Frockem založil d’n’b projekt Parallel Activity, s nímž jsem objel prakticky celou Českou Republiku. Měli jsme tu čest supportovat řadě světoznámých zahraničních producentů /Marcus Intelex, Black Sun Empire, Break etc./, jak v klubech /Roxy, Cross, Palác Akropolis .../, tak pod širým nebem /Let It Roll, Air Festival, Rock for People .../. A stále, leč v daleko menší intenzitě, vystupujeme a mícháme deep a liquid.

Zhruba od roku 2016 přičichávám k rovným beatům a vášeň k nim je u mě čím dál tím silnější. Druhý zásadní zlom nastal v roce 2019, kdy separuji své djské alter ego Neighbour od zlomených beatů a zasvěcuji ho právě beatům rovným. Zároveň se vracím ke kořenům a po letech hraní z digitálu kupuji vinyly. V mém bagu se nachází směsice undergroundového deep a tech housu. Mezi mé oblíbené labely patří Eastenderz, Infuse či Beste Freunde a další. 

FB: https://www.facebook.com/djneighbour/

MIX: www.mixcloud.com/danielhanus7/deep-house-mix-vibe-3/

__________________________________________________________________________

I have been interested in electronic music since the end of primary school. At this time I was listening Massive Attack, Roni Size, Leftfield etc. unlike the rest of my classmates. In 2006 I was starting to visit parties at Roxy club and in the same year I started to become interested in DJing. One year later I started making my first mixes with my mate dj Blofeld. With Blofeld I promoted my first local parties in Prague under the brand  Bass Bros crew.

My first milestone was in 2012 when I started D’n’B project Parallel Activity with dj Frock. In Parallel Activity I was playing in Czech Republic’s most famous clubs /Roxy, Cross, Palác Akropolis.../ and open air parties /Let It Roll, Air Festival, Rock for People .../. I supported a lot of world famous djs and producers /Marcus Intelex, Black Sun Empire, Break etc./ at big parties. Nowadays I am still playing D’n’B, however less often and only subgenres Deep and Liquid funk.

In roughly 2016 I started to be intrested in flat beats - underground deep house and tech house. From this moment I was more and more impassioned about this kind of music. My second milestone was in 2019 when I separated my dj alter-ego Neighbour from d’n’b and dedicate him toward house music. Simultaneously I am going back to roots and after the 12 years of playing from digital /Traktor scratch or CD players/ I am buying and playing vinyls. In my bag is a mix of microhouse, atmospheric tunes and dancing grooves. Some of my favourite labels are Eastenderz, Infuse or Beste Freunde etc...


Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO