CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 21.9.2018

Scream For Fame

Datum akce:
21.9.2018

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
MC Dr. Kary
 
Cigarette Syndrome (power garage)
 
Manu Destra
 
Again (indie/stoner rock)

 

Rostoucí kapely společně se známými projekty? To je MC Dr. Kary, Cigarette Syndrome, Manu Destra a AGAIN. 21. 9. v Chapeau Rouge!

 

V rámci projektu Scream For Fame, který podporuje mladé kapely v jejich kariérním rozvoji, se koná první velký koncert, který má za cíl spojit již zúčastněné kapely s většími zaběhnutými projekty, aby dostaly potřebné rady a zpětnou vazbu.

Jedním ze dvou zaběhlých projektů je MC Dr. Kary.

Druhým projektem, která má přinést pomocnou ruku mladým kapelám, je čtyřčlenná kapela Cigarette Syndrome. Byla založena v roce 2015 Leo Cmarkem a Petrem Jirsákem, kteří oba zpívají a hrají na kytaru, bubeníkem Petrem Mrázkem a baskytaristou Janem Voběrkem. Její zvuk se dá přirovnat ke alternative-rock/grunge kapelám, jako byla například Nirvana, Mudhoney nebo Local H. Po vydání vlastnoručně nahrané nahrávky v řijnu 2015 se kapela stala známou součástí pražské undergroundové hudební scény. Jejich debutové studiové EP Disabled bylo vydáno přesně o 2 roky později.

Jednou ze dvou mladých kapel, které se objeví v pátek 21. 9. na stage je Manu Destra, která se dala dohromady za účelem zčeření vod české hudební scény. Na podzim roku 2017 se pětice neklidných jedinců rozhodla vybouřit svou energii v novém hudebním uskupení Manu Destra. Ačkoliv si všichni členové prošli mnohými kapelami různých žánrů, stále nenacházeli to, co by je vystihovalo. Proto se rozhodli spojit své síly a na vlně tanečních groovů a elektronických zvuků vytvořit něco nového, přesně podle jejich gusta. Výsledkem se stala zajímavá směs popu, electra, jazzu a swingu, která se nesmí minout.

Druhou je tříčlenná kapela Again., která společně hraje od roku 2017. Jak o sobě rádi říkají, hrají vesele o smutných věcech. Jejich zvukový projev připomíná svým zkreslením 80’s indie alternativu. Jejich vzory jsou Cure,  Sonic Youth, Dinosaur Jr., My Bloody Valentine, Placebo nebo Smiths. Jejich shows jsou vždy plné energie a proto je velmi důležité je nepropásnout.

Fb událost: www.facebook.com/events/274179346509868/



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO