CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 14.7.2020

Amelie Siba - Live Concert

Datum akce:
14.7.2020

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Amelie Siba (folk)
 
Chief Bromden (post rock)

Fource Live: série koncertů, které za sebou zanechají stopu.

Koncerty Fource Live představí vždy dva domácí interprety, kteří zahrají v komorním prostředí pražského klubu Chapeau Rouge. Vystoupení budou přístupná veřejnosti (vždy v souladu s aktuálním nařízením a za přísného dodržování hygienických standardů) a zejména z nich vznikne profesionální záznam, který bude brzy poté přístupný nejen těm, kteří nebudou moci přijít do klubu.

Fb událost: www.facebook.com/events/242068886858392/



Vstupenky (230 Kč) od 20. května >> https://bit.ly/FourceLive4

INTERPRETI

Amelie Siba

Styly: folk

Mladá naděje české nezávislé scény, melancholická písničkářka Amelie Siba, ve svých sedmnácti letech vydala již několik singlů a EP It Was Nice to Meet You, na jehož vzniku se podíleli třeba i členové kapely Mayen. Na začátku května zvítězila v soutěži mladých talentů 1band2play a vydala svůj debut Dye My Hair. Její tvorba je křehká, silné melodie doprovází dospělé texty a i na živých vystoupeních se jedná o velmi intimní zážitek.

Chief Bromden

Styly: post rock

Členy poměrně čerstvého přírůstků české kytarové scény můžeme znát třeba z kapel Manon Meurt nebo Ghost of You. Původně čtyřčlenný projekt bez vokálů hraje dynamický postrock a po přibrání zpěváka nahrála svůj debut Slunovrat, který letos v dubnu vyšel na platformě Full Moon Forum. Ve své tvorbě plného chaotických mathrockových pasáží se mrknutím oka dostanou k chytlavým melodiím a vytváří tak neotřelý celek.

www.facebook.com/sefikbromden/ 

bandzone.cz/chiefbromden 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO