CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 22.3.2015

Pravěk Experimental Night

Datum akce:
22.3.2015

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Allochiria (grc) (post metal)
 
Uncle Grasha's Flying Circus (noise)
 
Ryvulet (ger) (post rock)
 
King Keporkak (stoner-rock hardcore)
 
BadBadness (crust-hardcore)
 
Smuteční slavnost (black metal)

Výtěžek koncertu bude věnován UG sdružení Pravěk a Food Not Bombs!

Pravěk je projekt fungující jako nezávislé DIY literární sdružení, které pomáhá mladým autorům vydat jejich díla do světa bez čekání ve frontě a plazení se před komerčními vydavateli. Už svou existencí protestuje proti faktickému omezování možností provozovat nezávisle DIY kulturu.


Začátek: 18 hod.
Vstup: 100 kč

www.pravek.eu

Událost na fb: www.facebook.com/events/710922935688253/

INTERPRETI

Allochiria (grc)

Styly: post metal

Hutný, ale i křehký sludge metal z řeckých Athén. Členové kapely jsou známí svými squatterskými aktivitami na domácí scéně, principy antikomerce a DIY jsou jim víc než vlastní. V lednu 2014 vydali svou první dlouhohrající desku Omonoia.

www.facebook.com/Allochiriatheband

allochiria.bandcamp.com/

Uncle Grasha's Flying Circus

Styly: noise, nun-core

Hluková improvizovaná zběsilost v podání surrealistických maskovaných jeptišek, díky nimž poznáte například ty nejniternější útroby válečných lodí z první světové války, obživlé sochy stalinistických diktátorů či japonského ducha Kayako v ženském klášteře.

Demon of noise improvisation performed by the surrealistically masked nuns. In their show you can find the innermost parts of battleship from WWI, reanimated statues of stalinist dictators or japanese ghost Kayako in women monastery!

bandzone.cz/ugflyingcircus


Ryvulet (ger)

Styly: post rock

Berlínský kvintet přináší své rozjímavé kompozice na pomezí post rocku a post metalu, ovšem s hardcorovým pozadím. Nekompromisně se staví proti rasismu, sexismu či homofobii. Podporují DIY aktivity bez nároku na honorář!


Quintet from Berlin is coming to bring you meditative compositions between post rock and post metal, but with hardcore attitudes. They stand against racism, sexism and homophobia uncompromisingly. Ryvulet supports DIY activities with all its means, so give them a try!


ryvulet.bandcamp.com/

King Keporkak

Styly: stoner-rock hardcore

Mohutné kytarové riffy obrovitého kytovce s hardcorovým podtextem, to je King Keporkak. S novým řevem za mikrofonem kapela koncertuje, jak se dá.

bandzone.cz/kingkeporkak

BadBadness

Styly: crust-hardcore

Nová kapela na scéně, za níž se skrývají nejen bývalí a současní členové Třetího Stupně Tortury. Rychlý a přímočarý angažovaný punk bez zbytečných keců okolo!

bandzone.cz/badbadness

Smuteční slavnost

Styly: black metal

Striktně neortodoxní black metal, tak nazývá tento pražský soubor svou tvorbu, která je originální směsí hutného atmosférického blacku a post metalu s prvky noisu. Jedná se o antifašistický black metal, nebo chcete-li RABM.

www.facebook.com/Smutecnislavnost

smutecnislavnost.bandcamp.com/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO