CHAPEAU ROUGE

MENU

Dance Klub 2.2.2017

KONEC POLOLETÍ

Datum akce:
2.2.2017

Patro:
Dance Klub

DJs & Bands:
Vulture (rock)
 
Josef Kaňka (Get Lost)
 
Tereza Bolanová
 
Horror make-up set (White Russian Milkshake)
 
Diffie Maudit (rock indie)
 
DJ DEAD SAILOR (Mandrage) (electrobreaks riot music)
 
& Tuzex (Smrtislav), Sleeping boy (Vypsaná Fixa), Tehixx, BeatFreaqz

Studenti oslaví konec pololetí malým festivalem 

Již 9. ročník festivalu Konec Pololetí se uskuteční 2. února 2017 v Praze. Studenti budou mít znovu možnost oslavit své školní výsledky, ať už jsou jakékoliv. Akce proběhne na třech pódiích klubu Chapeau Rouge a to za jedno vstupné. Vystoupí zde na dvacet neokoukaných interpretů – od kapel po DJ´S - a to hlavně ze studentských kruhů.


Studentská scéna má rozhodně, co nabídnout…

Program je zaměřen především na mladé interprety a publikum. Konec Pololetí tak zaručuje nová neokoukaná jména, o kterých zcela jistě neuslyšíte naposledy. Na Underground Stage se vám vedle známých rapperů Matheuse nebo Hoštyho představí nové projekty jako například indie rockoví Humdrum Light House, Matějovo Děvče nebo mladí Her English Blood. Jeden z prvních koncertů odehraje i nadějná formace Sgt. Jammer. Acoustic stage přinese našlápnuté Vulture nebo nový projekt Horror make-up set. Zajímavý bude zajisté také sólový akustický set Josefa Kaňky (Get Lost), velmi mladá tvář s velkou budoucností Tereza Bolanová nebo začínající formace Diffie Maudit.

Slavné kapely za DJským pultem

Kapely plynule vystřídají Djs. Konec Pololetí letos mezi djs představí hned několik tváří, které můžete znát ze slavných českých kapel: Dead Sailor (Mandrage), Tommy Weed (Mydy Rabycad), Tuzex (Smrtislav) nebo Sleeping boy (Vypsaná Fixa). Elektronickou scénu letos zastupují vycházející jména drum&bassu Artomic, Beast Jane, Mustafa a Neuro:lab nebo dubstepové duo Tehixx a BeatFreaqz.

Akce Konec Pololetí vznikla již v roce 2008 a od té doby se do ní zapojuje stále více škol, resp. mladých studentů středních škol a gymnázií, kteří buď hrají v jednom ze školních uskupení či se o tvorbu svých spolužáků a kamarádů zajímají. Organizaci akce mají na starost sami studenti. Celou akci zastřešuje Nerudný fest.cz, o.s., jejíž členové před lety akci zakládali. Tak je zajištěna nejen kontinuita akce, ale též předávání cenných zkušeností z oblasti produkce mladým lidem. Na stejném principu je založena i další mateřská akce festival Student Fest, který je bezpochyby jedním z nejvýraznějších projektů prezentující mladé umělce v Praze. Student Fest 2017 proběhne 5. - 12. dubna v Praze.

Více na: www.konecpololeti.cz

Fb událost: www.facebook.com/events/1082527391873722/

INTERPRETI

Vulture

Styly: rock


Vulture (rock, heavy metal+raprockovej žánr co nemá název ale je šíleně libozvučnej) - Myslim, že většina lidí už ví jaký blahodárný učinky má vidění Vulture živě. Takže, jestli máte špatnou náladu (nebo i dobrou nebo i neutrální) tak doražte a budete se mít 100x líp!

bandzone.cz/vulture 

www.facebook.com/vulturetheband/



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO