CHAPEAU ROUGE

MENU

Live Underground 30.10.2014

Indie Love Night

Datum akce:
30.10.2014

Patro:
Live Underground

DJs & Bands:
Tomorrow Honey (uk) (noise pop)
 
Manic Distortion (alternative rock)
 
Mono Love (indie pop)
 
DJ Bigless

Vstupné: 99 Kč

INTERPRETI

Manic Distortion

Styly: alternative rock

Pětičlenná alternative-rocková skupina, která ve svém sestavení Tereza Janoušová, Jarda Janda, Alex Bobočko, Mike Galuška a Martin Kumšta hraje od roku 2012.
Na počátku založení kapely byli Jarda a Terka, kteří po přibrání a následném opuštění několika neúspěšně účinkujících členů hledali kytaristu a baskytaristu. První akustické vystoupení na malé oslavě, které odehráli Jarda a Terka bylo kříženo s vystoupením kapely Závislost (Martin, Mike). Hned potom, co Mike shlédl jejich akustické vystoupení se s Jardou dohodl na společné zkoušce hned v příštím týdnu. Už před daným vystoupením se Alex, který zkoušel s kapelou The Feel ve stejné zkušebně jako holý základ Manic Distortion, dozvěděl o snaze Jardy najít kytaristu. Alex byl přibrán do kapely, ale kytara byla nakonec vyměněna za klávesy.
Mike po zkoušce opustil skupinu Závislost a Alex hned záhy skupinu The Feel aby se mohli naplno věnovat Manic Distortion. Ale stále zbývalo zaplnit pozici bubeníka. Netrvalo dlouho a Martin také opustil kapelu Závislost a hned poté se připojil k Manic Distortion.
Tehdy jsme si v kapele dali jediný cíl a to nebýt fádní jako téměř celý hudební svět, který nás v České republice obklopuje a pokusit se o nečekanou revoluci. Začali jsme na sobě tvrdě makat, zkoušet mnohem víc než všechny ostatní kapely. Začali jsme s kapelou trávit většinu času a i přes někdy těžší začátky se začalo pomalu vyplácet naše úsilí. Začali jsme cítit, že naše práce dostala ten správný směr a že má v sobě uschované krásné poslání. Tím posláním je pokusit se změnit lidem pohled na hudbu, aby si jí užívali naplno tak, jak je to správně.

www.facebook.com/ManicDistortion

bandzone.cz/manics

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO