CHAPEAU ROUGE

MENU

4.6. D'n'B Clash

4.6. D'n'B Clash se speciálními hosty ze Sinful Maze 



V sobotu 4.6. proběhne v pražském Chapeau Rouge další díl z dlouholeté série DNB Clash, na které se vám tentokrát představí za dvěma mixy zároveň zástupci české stáje Sinful Maze jako je Mark Sin, Absu_NTQL a Facutum. Dalším speciálním Clash hostem bude člen Hypnotix Elements dj Waitt Carry.

     Český label Sinful Maze Recordings je bez debat jedním z nejprogressivnějších labelů, které se v posledních letech objevily na DNB scéně. Jejich stáj čítá několik desítek umělců, kteří se pravidelně se svými projekty objevují na předních kanálech jako jsou Vision Radio, Bassrush, Rendah Mag, Inspector, District Bass, apod. Na další díl série DNB Clash dorazí zástupci Mark Sin (co-founder, CEO SFM), člen DNB SVK squadry Notequal – ABSU a zástupce halftime movementu Facutum.

     Dalším speciálním hostem série Clash bude ostravský Dj Waitt Carry (člen Conductors, co-founder Roll the drum), který je členem DNB crew Hypnotix Elements, která funguje na scéně bezmála od roku 2012 a jsou rezidenty klubu Marley. Pravidelně se také objevují na předních českých i zahraničních festivalech jako je Let it Roll, Beats for Love nebo Trident festival.

     Clash se jako v předchozích sérií znovu uskuteční na undergroundové stagi v pražském legendárním klubu Chapeau Rouge. Své schopnosti improvizace a vzájemné spolupráce předvedou djs prostřednictvím dvou paralelních mixů (unikátní zapojení, které uvidíte pouze na akcích DNB Clash). Díky tomu tak vzniknou zajímavé a spontánní kombinace djských stylů. Výsledny mix se tak stane originální a neopakovatelnou kombinací taneční elektronické hudby, ve které se překračuje hranice B2B.

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO