CHAPEAU ROUGE

MENU

16.2. D'n'B Clash

 
16.2. Parallel Activity na prvním letošním D'n'B Clash




První DNB Clash roku 2019 se odehraje 16.2.2019 a bude patřit pražskému projektu Parallel Activity!

   “Každé jejich vystoupení je čistou improvizací založené na svižných a energických back2back mixech. Prezentují se zejména současným syrovým deep, neurofunk, techstep soundem, ale do jejich krevní skupiny patří rovněž i liquid funk a inteligentní formy drum´n´bassu. K mixování využívají digitální vinyl systém Traktor Scratch Pro a klasické gramofony, na které i v dnešní době nadvlády CD playerů a nejrůznějších DJ konzolí stále nedají dopustit. Parallel Activity, to je nespoutaná energie, která nemůže na vaší party chybět a kluci budou vždycky připravený ze svýho publika vyždímat úplný maximum!” (zdroj: http://www.nwp.cz/parallel_activity )        

   Jakým způsobem se tihle ostřílení matadoři české drumandbassové scény zhostí djingu na speciálním DNB Clash setupu, který obsahuje dva master mixy? Přijďte to zjistit a užít si našláplou noc do Cheapeau Rouge na Underground stage.

     V podzemním patře Chapeau Rouge se dále střetnou uskupení DUNENI.cz, URBAN SCALP a LATROD3CTUS. Jedná se o inovativní přístup, překračující hranice klasického B2B stylu. Celý večer se tak nese v progresivním duchu a žádná skladba nezazní dvakrát stejným způsobem.


Fb událost: www.facebook.com/events/573021113108214/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO