CHAPEAU ROUGE

MENU

27.10. Majestic Circus


27.10. DJ Wez BK (uk) na Majestic Circus



Zveme vás v sobotu 27.10.2018 na dance stage klubu Chapeau rouge v Praze na druhou speciální edici akce Majestic circus.

Na tomto večírku vás tradičně čekají tři podia klubu s rozmanitým hudebním rozsahem. Naše Majestic circus dance floor stage bude ve znamení různých podob rovných beatů, především Deep house, Tech-house a techno. Pozvání přijal speciální host z anglické underground kultury, dj WEZ BK (British Knight) a WLSN. Jako český support se představí zakladatel akce a rezident klubu Chapeau rouge Akrom. Dále vystoupí Ravic, kterého můžete již dvacet let potkávat na české djské scéně. Ravic je aktuálně zástupce oblíbené djské crew CODE. Taktéž na tomto podiu vystoupí neúnavný párty člověk a showman v jedné osobě, produkční klubu Duplex, Tokátko. Zde teaser: 

Kromě djs můžete očekávat doprovodný program v podobě světelné žonglérské show v režii mladičké a krásné Michaely.

Headliner: Wez Hall aka britský rytíř se zajímal o elektronickou muziku už od svých 18 let, stejně jako většina jeho vrstevníků vyrůstajících v Newcastle upon Tyne (často zkracovaný jen na Newcastle). Díky tomu, že toto neveliké usedlé město žije především z průmyslů a je téměř ze 70 % obsazeno konzervativními křesťany, byl po této hudbě mezi mladými lidmi velký hlad. Wez tedy začal pilovat svoje djské umění a stal se djem srdcem i duší. Časem svoje nadšení částečně přeměnil z podomních house parties na profesionální hraní za spolupráce s různými kluby a agenturami. Vždy si však zachoval underground tvář a nepropadl facebook a instagram šílenství.

Aby mohl opravdu dotáhnout svoje mixy k dokonalosti a stal se producentem vlastní hudby, vystudoval prestižní hudební akademii Point Blank v Londýně a začal pracovat na projektech s Lex Loofah, Sterling VOID, WLSN a mnohými dalšími. Wez pravidelně hraje na akcích ve Velké Británii a sem tam zaletí do Čech rozvířit zdejší vody elektronické hudby. Přijdete si i vy zaplavat v jeho muzice?

Rozhovor s hlavní hvězdou si můžete přečíst tady: housemagazine.cz/specialni-edice-majestic-circus-a-rozhovor-s-headlinerem-wez-bk/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO