CHAPEAU ROUGE

MENU

15.2.2022 THE DISTRICTS (us) - PŘESUNUTO



Kvůli složité situaci, která stále neumožňuje realizovat evropská turné, se The Districts rozhodli pro nevyhnutelné řešení a překládají plánované koncerty na podzim 2022. Přesný termín akce, která se původně měla konat 15. února v klubu Chapeau Rouge, budeme sdílet zanedlouho. Všechny dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. „Omlouváme se za všechny nepříjemnosti, věříme, že si to spolu brzy vynahradíme," vzkazují svým fanouškům The Districts. Spolu s nimi děkujeme za trpělivost a pochopení.

(en)

Sad news from The Districts camp: "We are sorry to inform you that due to COVID conditions in Europe the tour cannot take place at this time, all EU dates are now postponed to later this year. We'll be sharing the new Prague date soon." All previously purchased tickets remain valid for the new date. We thank you for your patience and understanding.




15.2. 2022  The Districts  v Chapeau Rouge



 


  „Název alba You Know I'm Not Going Anywhere je tak trochu slib, který se nedá splnit," říká frontman skupiny The Districts Rob Grote o jejich aktuální desce. „Jako když toužíte po lásce, která nikdy neskončí, jako když toužíte utéct každodennosti, ale přitom být poblíž někomu tady a teď." Emocionální indierockeři z Pensylvánie přijedou do Prahy se svým čtvrtým albem 15. února 2022.

 

„Ve světě neustálých změn se snažíme zůstat sami sebou. Chceme si zachovat alespoň nějakou jistotu, a proto se nikam neženem," dodává Grote. Poté, co The Districts odjeli téměř dvě stě koncertů k předešlé dece, si dopřáli pauzu a do studia se vrátili s plánem ohlédnout se za každou svou dřívější deskou a vzít z ní to nejtypičtější pro The Districts. Výsledkem je spletitá a dobrodružná nahrávka. „Musel jsem si projít procesem uvědomění si toho, jakým hudebníkem chci být a odprosit se od očekávání lidí. Deska You Know I'm Not Going Anywhere shrnuje vše, čím naše kapela je," prozradil Grote. 

Fb událost: www.facebook.com/events/3841524865933626/ 

Vstupenky: fource.cz/cs/events/the-districts-22/ 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO