CHAPEAU ROUGE

MENU

ZRUŠENO 7.11. David Keenan (uk)

AKTUÁLNÍ INFORMACE: ZRUŠENO 

Je nám nesmírně líto, že musíme vzhledem k současné situaci zrušit i koncert irského písničkáře Davida Keenana. S týmem umělce jsme nadále v kontaktu a doufáme, že se nám podaří brzy naplánovat koncert na příští rok. Peníze za vstupenky zakoupené online budou automaticky vráceny, ostatní, prosíme, vracejte v místě nákupu.

„Přátelé, abychom se vyhnuli všem nejasnostem, rozhodli jsme se raději zrušit listopadové turné. Naší snahou je koncerty co nejrychleji přeplánovat na příští rok. Společně doufáme, že s více informacemi otevřeme sebejistě příští rok novou kapitolu našich životů. Děkuji za vaši podporu a lásku,“ vzkazuje svým fanouškům David.

 
LATEST UPDATE: CANCELLED 

We’re sorry to inform you that the show of irish indie-folk singer/songwriter David Keenan is cancelled. However we remain in touch with the artist and hope to bring him next year. The tickets will be fully refunded at point of purchase.

"Friends, to prevent further confusion and uncertainty we have decided to cancel my November tour with the intention of booking a new tour next year. The consensus is hopeful that with more time and clarity we can plot this new chapter with confidence. Thank you for all your love and support. Refunds will be available to you for any tickets purchased. David X"
 
 





7.11. Uchvátil Passengera i Glena Hansarda. Irský písničkář David Keenan v Praze představí svůj debut


 David Keenan patří k výrazným hlasům na irské písničkářské scéně. Na své koncerty si hudebníka a básníka přizvali Passenger, Glen Hansard i Hozier, který prozradil, že ho Keenanův hlas okouzlil hned na první poslech. V pražském klubu Chapeau Rouge představí 7.listopadu 2020 svou plánovanou debutovou desku.
Vstupenky za 290 Kč jsou k dostání na  http://bit.ly/DavidKeenan20fource


K popularitě umělci pomohl náhodný taxikář, který mladíka s kytarou před čtyřmi lety požádal, aby mu při jízdě něco zahrál. Taxikář nahrávku sdílel na sociálních sítích a virální skladbě El Paso zajistil vstupenku do irských rádií. V současnosti chystá Keenan debutové album, které představí i na svém prvním pražském samostatném koncertu: „Bude to dokument o mých zážitcích s lidmi obsahující kruté i krásné příhody,“ prozradil.


David Keenan svými poetickými texty kreslí hudební obrazy, kterými navazuje na ostrovní písničkářkou tradici. Přesto si ponechává vlastní osobitý styl, pro který si ho oblíbili tisíce fanoušků. Hudebník Glen Hansard o něm tvrdí, že patří k nejlepším písničkářům, které zná a že bychom mu všichni měli dát šanci. V Praze se v roce 2019 představil na hlavním pódiu festivalu United Islands.

 

Vstupenky a více informací
https://www.fource.cz/koncerty/david-keenan-20

Událost na Facebooku
https://www.facebook.com/events/2579341655431798/

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO