CHAPEAU ROUGE

MENU

21.2. Wheel (fin/uk)



21.2. Anglicko-finští Wheel (fin/uk) v Chapeau Rouge



21.února vám Obscure Promotion přivezou do Prahy opravdovou lahůdku - finsko-anglickou partu WHEEL.

Život je jako kolo. Dříve či později se pokaždé dostanete do bodu, kdy zas znovu začínáte. K tomu, aby se člověk posunul, to chce dostatek odvahy. Třeba takové, jakou měl frontman WHEEL James Lascelles. Po tom, co tenhle Anglán v Helsinkách potkal tři podobně smýšlející muzikanty, se za nimi neváhal kvůli tvoření muziky přestěhovat. Hudba tělesa je v tomto případě odrazem toho, co mají rádi, i když oni sami neví, zda se řadit k metalu či rocku. Jejich nejoblíbenější kapely jsou totiž Karnivool, Radiohead a Alice in Chains a všechny tyto ingredience jsou v jejich hudbě cítit. Hutná progresivita s groovem, zatěžkaný grunge i rovnější zpěvnější pasáže. 

 Po megaúspěšném EP “The Path and The Divide” vyšel debut “Moving Backwards” a se všemi výše uvedenými informacemi možná dojdete k tomu, že by Wheel svou tvorbou mohli připomínat Tool. Jsou tu delší surreálné sekvence, masivní kytarové riffy, zajimavé a překvapivé aranže s temnými zákoutími i vhodně padnoucí zpěv. Prýští tu kreativita, jaká by se od mezinárodní spolupráce muzikantů dala očekávat.

Život je jako kolo. Dříve či později se zas dostanete do bodu, kdy znovu začínáte. A právě teď ho poslechem “Moving Backwards” a navštívením jejich koncertu můžete změnit a vpustit si do života další skvělou kapelu, která měla odvahu najít to své štěstí.


Vstupenky: předprodej 390 Kč, na místě 420 Kč

Předprodej: obscure.cz/cs/tickets/detail/id/316

Fb událost: www.facebook.com/events/1375490409285516/ 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO