CHAPEAU ROUGE

MENU

27.4. Trash Gang




27.4. Dubnový Trash Gang naservíruje pořádnou porci grimeu a bassline





Proběhne v sobotu 27. dubna na své domácí půdě v Undegroundu Chapeau Rouge. Tempo večera budou diktovat Mc Pain a Joshua. Trash Gang (Them Darned Teenagers, Johnnyho Caresse a Cypera) doplní svým setem ještě Dryman.

Pain se hudbě věnuje od roku 2012. Poprvé o sobě dal více vědět mixtapem z roku 2014. Skvěle si pak našlápl se svým Nezajímá EP s producentem Kletisem (2016). Zastavit se nechystá ani v roce 2019. Na léto připravuje vydání hned dvou EP a na další rok plánuje rovnou celé album. Za dobu svého působení se může pochlubit spoluprácí s nejrůznějšími jmény z české rapové scény.

 MC Joshua v Chapeau předvede poctivou porci grimeu. Slibuje pořádnou nálož tracků z připravovaného alba, nezapomene ale ani na starší klasiky z EP Špína Smrad. 

Dj a producent Dryman se na hudební scéně pohybuje už roky. Za svou kariéru vystupoval po boku takových jmen, jako jsou třeba  Disclosure, Skream či Benga.. V poslední době spolupracoval s řadou labelů a uskupení (za zmínku určitě stojí A51, Meanbucket a Dubsteblog). Na A51 navíc vydal album Meeting Minutes, na kterém se podílela řada předních českých producentů a Mc.

 

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO