CHAPEAU ROUGE

MENU

17.3. D'n'B' Clash



17.3. MONKEY BOOM CREW na D'n'B Clashi a dva mixy na celou noc



V březnovém DNB CLASH se jako hosté představí MONKEY BOOM crew. 17.3.2018 předvedou našlapané sety djs WOICE a BICMAN a VITTO.

Opičí bomby budou padat v Underground stage pražského Chapeau Rougue, kde své schopnosti improvizace a vzájemné spolupráce předvedou djs prostřednictvím dvou paralelních mixů. Vzniknou tak unikátní kombinace djských stylů.Výsledný mix se stane originální a neopakovatelnou kombinací taneční hudby.

V podzemním patře Chapeau Rouge se dále střetnou uskupení DUNENI.cz, URBAN SCALP a LATROD3CTUS.

Jedná se o inovativní přístup, překračující hranice klasického B2B stylu. Celý večer se tak nese v progresivním duchu a žádná skladba nezazní dvakrát stejným způsobem.

„Už třetím rokem pilujeme tenhle živý projekt. Jde o koncept, který klade na přípravu i samotná vystoupení velké nároky. Neustále se snažíme posouvat kvalitu výš a proto stále hledáme způsoby, jak něco vylepšit, lépe se vyjádřit, nabídnout něco unikatního, co má hlavu a patu, nestagnuje, vyvíjí se, reaguje na scénu a dýchá. Zveme pouze top česká jména z hlediska jejich DJ skills, proto i teď se můžete těšit na neotřelé hosty.” Dodává Samuel z Neuro:Lab [Urban Scalp] 

Fb událost: www.facebook.com/events/1121153554686169/ 

Více informací na www.dnbclash.cz

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO