CHAPEAU ROUGE

MENU

6.4. Republic Artists


6.4. Londýnský kolektiv djs a label Republic Artists se vrací do Chapeau Rouge!


 V sobotu 6. dubna se londýnský kolektiv djs a label Republic Artists vrací do klubu Chapeau Rouge. Aktuální i lety prověřený house & techno sound přiveze několik zahraničních hostů, které doplní rezidenti Republic Artists a domácí hosté ve všech 3 patrech klubu. 

Na „house patru” vystoupí v pražské premiéře Miguel Puente z Mexika, který tak odstartuje své evropské turné.  Miguel Puente vystoupil na mnoha festivalech a v klubech jako; Piknic Electronik, DGTL Festival, Monarch San Francisco, Tresor Berlin, Lost Beach Ecuador nebo Kazantip Festival.  Jeho tvorbu najdete na Bon Vivant, HouseWax, Budare, Hat Swing, Outstrip Wax, Oblack Label & Blind Vision Records. Sekundovat mu budou Kirill Astra (Wildt) a Mark Dale z Vídně. 

Techno stage bude pod taktovkou gruzínské Ly Sas, která minulý rok vydala své debutové EP na Variance Records. Nebude samozřejmě chybět ani Thomas Tesla, šéf Republic Artists! Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech, namátkou Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox nebo Egg, ale také v berlínských klubech: Tresor, Golden Gate, Suicide Circus a na dalších místech po celé Evropě. Jeho produkci najdete na Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists Records, kde vyšel jeho remix tracku Mind Meld 2 od Nikoly Galy.

Bar budou mít celou noc pod kontrolou domácí Asi a Brigitte Noir!


FB Událost: www.facebook.com/events/251898849096948

Datum: Sobota 6. dubna 2019
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO