CHAPEAU ROUGE

MENU

24.2. REPUBLIC ARTISTS



24.2. Willers Brothers (uk) 
přijedou na první letošní Republic Artists párty v Chapeau Rouge
 



V sobotu 24. února zavítá do Chapeau Rouge britské duo Willers Brothers, a to v rámci klubového večírku Republic Artists Records. Zahraniční hosty doplní kvalitní domácí support. 

„House floor“ bude mít v režii zmíněné duo Willers Brothers, které se na UK scéně pohybuje 7 let. Od roku 2013 jsou rezidentními djs v londýnském klubu The Egg. Britský magazín DJ MAG zařadil v srpnu 2015 Willers Brothers do rubriky „This month’s Djs To Watch out for.“ Za posledních 12 měsíců dvojice hrála v uznávaných klubech nejen ve Velké Británii, ale také v Estonsku, Francii, Německu (Tresor, Sisyphos, Watergate), Itálii, Lucembursku, na Maltě, v Holandsku, Rumunsku a Španělsku. Jejich komerčně nejúspěšnější track „Mind Craft Glasses” zahrál Marco Carola na festivalech a v klubech po celém světě.  Willers Brothers minulý rok předskakovali Jamie Jonesovi v Tobacco Dock London. Willers Brothers založili s berlínskou djejkou a producentkou Cinthie nový label WE_R HOUSE, na kterým jim příští měsích vychází jejich druhé solo EP.

https://soundcloud.com/we_r_house/wrh-01-the-willers-brothers-space-age

 

„Techno floor“ bude pod taktovkou šéfa Republic Artists Records Thomase Tesly. Mezi známé londýnské kluby, kde Tesla hrál a momentálně hraje patří The Egg, Steelyard, MoS, Fire, Corsica Studios, Lightbox nebo Jamm Brixton. Mezi další respektované kluby, kde Thomas hrál patří berlínský Tresor, Magdalena, Suicide Circus, Golden Gate a Amnesia na Ibize. Jeho produkci najdete na labelech Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo na již zmíněném labelu Republic Artists.
https://soundcloud.com/thomastesla/thomas-tesla-dirty-stuff-podcast-079-12092017 

O support na „house floor” se postará Lucas Hulan, Kirill Astra (Wildt/Tamdem) a Mark Dale z Vídně. „Techno floor“ otevře Da Moon a uzavře slovenský dj Majki, který je častým hostem RA akcí v Londýně. 

Poslední únorová sobota v Chapeau Rouge patří londýnskému kolektivu a labelu Republic Artists. Join the troops!

 

FB Událost: www.facebook.com/events/1504130599682304

Datum: Sobota 24. února 2018
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1

Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO