CHAPEAU ROUGE

MENU

18.8. REPUBLIC ARTISTS




18.8. Londýnský kolektiv
 djs a label Republic Artists se vrací do Chapeau Rouge!

 

V sobotu 18. srpna se londýnský kolektiv djs a label Republic Artists vrací do klubu Chapeau Rouge. Aktuální i lety prověřený house & techno sound přiveze hned několik zahraničních hostů, kteří se tradičně představí ve všech 3 patrech klubu. 


V prostředním patře zahraje mexický Sakro, jehož housové tracky jsou hrány umělci takových jmen jako Ricardo Villalobos, Raresh, Dorian Paic, Thomas Melchior, Dyed Soundorom, Dewalta, Mike Shannon, Ekkohaus. Track „Jazz in the Forest“ byl zařazen do kompilace Fabric 67, kterou namíchal ZIP. Sakro má na svém kontě řadu digitálních i vinylových releasů na zavedených značkách, jako jsou např. Visionquest, Raum…music, Karlovak, Pleasure Zone, nebo La Vie En Rose, v roce 2014 se představil v Boiler Roomu vysílaném z Mexiko City. 

V nejspodnějším patře se představí UK Roland artist Nick Elia, který zahraje LIVE. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Je lektorem SAE institutu na univerzitě v Surrey a na univerzitě v Keele. Jeho třítrackové EP, vydané na Republic Artists Records bylo hráno a podporováno mnoha umělci, jako jsou např.: Dubspeeka, Tiga nebo Hannah Wants. Track „Glue“ byl hrán na stanici BBC Radio 1

Sekundovat mu bude majitel labelu Leading Astray, dj a producent, Elek-Fun, barcelonský rodák, který od roku 2009 působí v Londýně. Elek-Fun hrál v mnoha klubech zvučných jmen: Space, Moog, The Egg nebo Crucifix Lane. 

Nebude samozřejmě chybět ani Thomas Tesla, šéf Republic Artists! Thomas vystupoval v mnoha londýnských klubech, namátkou Crucifix Lane, Steelyard, Fire, Lightbox nebo Egg, ale také v berlínských klubech: Tresor, Golden Gate, Suicide Circus a na dalších místech po celé Evropě. Jeho produkci najdete na Tanztone, Wasabi Generals, Nightphunk nebo Republic Artists Records, kde vyšel jeho remix tracku Mind Meld 2 od Nikoly Galy.

Barové patro bude mít pod kontrolou domácí Lillou a vídeňský Mark Dale. O support se postará gruzínská Ly Sas a Marvelous Bey ze Špaňelska. 

Fb událost: www.facebook.com/events/390393281483926 
 

Datum: Sobota 18. srpna 2018
Vstupné: do 23:00 - 100,- Kč, od 23:00 - 150,- Kč
Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1
Start: 22:00



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO