CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Reborn


Kategorie: Djs
Styly: , drum´n´bass

Dj Reborn se k Drum and Bassu dostal uprostřed roku 2006, na rozlučkové párty se základní školou. Tenhle styl se mu zalíbil natolik, že začal vyhledávat své první ´´drumcové´´ párty. Tam už pokukuje po těch ´´týpcích´´ co tam roztáčej ty vinylový desky a začíná fantazírovat o tom, že by to mohl také zkusit. Sny se stávají skutečností začátkem prosince 2007, kdy si s kamarádem kupují gramofony a začínají rozjíždět amatérský Konzum sound. Jako jediný z celé crew se naplno věnuje hraní a zhruba po dvou měsících poprvé hraje na soukromé párty své kamarádky v Naftařovi. Po této párty už začíná pořádně chápat jak to hraní vlastně funguje a tráví u gramofonů ještě více času než doposud.

V Květnu 2008 se Konzum sound rozpadá díky neaktivitě ostatních dvou členů, a Reborn se přidává k PND soundu. Vzhledem k tomu že jde spíše o tekno sound a drum and bass zde nemá takovou váhu, začíná experimentovat s teknem, a kombinuje ho s drum and bassem. Po čase zjišťuje že to není přesně to co by chtěl hrát a takřka vypouští tekno desky ze svých selekcí.
PND sound opouští v Dubnu 2010.

Od začátku roku 2010 ho můžeme nejčastěji slyšet hrát s partičkou DnB City Nights, která je, jak název napovídá, čistě drum and bassová, a zde si může konečně vychutnat hraní i pohodovějšího odvětví tohoto hudebního stylu. V poslední době spolupracuje také i s projektem Poison Apple a Bass Bross Crew.

V Březnu 2010 získává v anketě Czech Drumandbass Awards 3. místo v kategorii Talent roku 2009.

V jeho setech můžeme nalézt spoustu žánrů od pohodových věcí až po pořádné nážezy. Nepohrdne prvkama jako je reggae, funky, živé nástroje, vokály. To vše je pro něho samozřejmostí, stejně tak jako pořádné basové linky a úderný beat.
Na párty zahraje to, co párty vyžaduje. To znamená v menším klubíku pro poslech spíše pohodovější set, na větší akci to zase spíše víc rozjede.
Mezi jeho oblíbené producenty patří: Big Bud, Concord Dawn, Dose, Fourward, Ill Skillz, Logistics, Seba, Sigma, State Of Mind, Trei, Zero Method, ale neodmítá ani zajímavé věci od spousty dalších producentů.

(zdroj:drumandbass.cz)





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO