CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Ozone


Kategorie: Djs
Styly: , drum´n´bass

Zakladatel a propagátor projektu Poison Apple, člen pražského seskupení DnB Fever, letitý organizátor společensko-zábavných akcí a především zkušený DJ.

Historie a počátky jeho aktivit sahájí až do roku 2000. V roce 2002 založili s přáteli malý tekkno-dnb soundsystém RMS. Brzy na to se RMS spojili se zajetým pražským tekkno soundsystémem Tsunami. Po více než roce legálních a ilegálních akcí /kaleb/ napříč ČR ho kouzlo tekkna opustilo.

Chvilková spolupráce s olomouckým crew UHV ho posunula blíže k DJingu, ale stále ho nenaplňovala. Díky přátelství a zdravému přístupu mu bylo posléze nabídnuto členství v legendární bandě Eastek /Wintermute, Phakey, Kauer, Jooky, MKS/ v roce 2006-2007. Od té doby se naplno věnoval DJingu a organizování večerů s Eastek crew.

V roce 2008 se stává sólo DJem a pod svou značkou Poison Apple začíná hrát po celé České republice. Nyní je aktivní člen projektu Poison Apple a DnB Fever Crew.

Kvalita a kreativita tohoto individualisty pečetí hraní na dnb festivalu Let It Roll 2009, legendárním Techstep Open Airu, Basshysterii, Hrachovce, akcích jako jsou Bassdetonation, Bassinfection, Culture Shock, Smash&Grab It!, nezapomenutelných večerů Eastek Planet Breakz ajn. Jeho oblibou jsou stále tvrdší odnože drumandbassu jako je neurofunk, darkside či techstep s prvky techna. Poslední dobou se ale nejraději zaměřuje na deepovo-minimálový drumandbass, breakbeat a experimentální odnože elektronické scény.

Účinkoval na prestižních akcích, kde zahráli např. jména jako je: Andy C, Bad Company, LTJ Bukem, Ed Rush, Optical, Chase & Status, Noisia, Hedj, Audio, Congo Natty, Cyantific, Commix, Calyx, Spectrasoul, Temper D, Black Sun Empire, Ray Keith, N-Phonix, Metrik, Robot Death Squad, Blal, Felon, Rips, Maddog, Frenchi, Grooveside Project Live, B-Complex, Hybris, Skeptical aj.

www.facebook.com/djozonedj




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO