CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ MARCELLO (nl)


Kategorie: Djs
Styly: , house

Tenhle chlápek nepotřebuje žádné představování. Je živoucím důkazem toho, co to vlastně znamená být DJ - více než 20 let hraní a pořád na vrcholu. Jeho jedinečnou kvalitou je, že v každé vystoupení je pro něj stejná výzva jakoby bylo první. Charizma je jeho druhé jméno a spolu s jeho schopností vytvořit perfektní atmosféru zaručuje pořádnou párty!

Marcello dostal mnoho holandských klubů na mezinárodní taneční mapu. Jeho vzestup ke slávě přišel s počátky Rave culture v roce 1990, když začal se svým legendárním "Sunday residency" v iT club v Amsterodamu. Přetvořil tohle Top40 orientované místo na přední housový chrám Holandska, do kterého stáli fronty lidé z celé Evropy. Zrodila se hvězda.

S jeho sobotními vystoupeními ve Waakzaamheid přidal Marcello tenhle klub k místům, kde musíte být. Tady se potkal s Eelko Anceaux, který v té době dělal kreativního ředitele Waakzaamheidu. Tehdy nevěděli, že jejich spolupráce změní tvář holandské klubové kultury.
Marcello a Eelco vypustili 'Chemistry' do Amsterodamského nočního života v březnu 1995. House bez ústupků, který se zejména díky otevřenosti, s jakou Marcello k muzice přistupoval,  se stal dostupnějším než jindy. Chemistry byl první klub kde house a techno splývalo dohromady do dnešního Tech-House.  A i dnes 'Chemistry' pořád dominuje na holandské scéně..

Některé mezinárodní kluby:
Twilo (New York), Rex Club (Paříž), Haoman 17 (Jeruzalém), Allenby 58 (Tel Aviv), The End (London), Space, Pacha, Amnesia, Privilege/Ku (Ibiza), Opium Garden (Miami), U Turn (San Paolo), E-Werk, WMF (Berlín)
Některé festivaly: Dance Valley, Extrema, Impulz, Sensation, 4 Elements, Fast Forward Parade, New Frontier, Racism Beat It, Mysteryland, I Love Techno, Beach Bop, Lowlands

Některá fakta: Marcello spoluorganizuje DVĚ týdenní klubové noci v Escape Venue v Amsterodamu (Rush a CHemistry). Chemistry bylo nominováno na 'Best Dutch Club Event' (Nejlepší holandská klubová událost) sedm let v řadě a vyhrálo šestkrát. Marcello byl nominován na 'Best Dutch Club DJ' (Nejlepší holandský klubový DJ) třikrát v řadě a vyhrál dvakrát. Byla mu také už udělena cena 'Lifetime Achievement Award' na LSDA 2002.







Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO