CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Macio


Kategorie: Djs
Styly: , deep house

Láska k hudbě byla u Macia zřejmá už od dětství, není proto překvapením, že se poprvé před publikem představil již ve svých 15-letech. Jeho počátky s kluby zůstávají spjaty s rodným Sokolovem a pomineme-li diskotékové období, dá  se s nadsázkou říct, že velmi rychle vytušil, že jeho představy o Djingu jsou jiné. Možná právě proto se po něm na nějaký čas „za mixem“ slehla zem.

V roce 2006 ovšem nastal onen zásadní zlom, kdy si ho do nového Plzeňského clubu PH+ vybral tamní manažer produkce Luboš Martínek aka Tall Boy Slim (big thnx 4ever). Po více než vřelém přijetí plzeňského publika na sebe pak již  úspěch  nedal dlouho čekat, stejně jako nová výzva. 
Již po necelém roce působení v tomto klubu mu byla nabídnuta vlastní rezidentní noc - CARNAVAL –  ze které vytvořil díky své píli luxusní večírek, jenž  je nejen plný úžasných dekorací,  fantastických hostů, ale samozřejmě i skvělé hudby. Tento mejdan se brzy po uvedení stal jednou z nejúspěšnějších party roku 2006 v PH+ a Macio získává další prvenství coby nejmladší rezident klubu. 

V létě 2006 si pak zahrál v REDZONE na afterparty  na jednom z brněnských top open airů - SEMTEX CULTURE - a pomyslně svým setem uzavíral tak celé festivalové léto.
Léto 2007 se již  Macio pravidelně objevuje za djdeckem ve vyhlášeném Pražském clubu Mecca, kde kladné ohlasy publika nezůstaly bez povšimnutí managementu klubu . S nástupem září tedy přijímá nabídku stát se oficiálním residentem tohoto prvotřídního klubu a startuje tím i svou další rezidenci - SoundCream. Nedlouho poté přikyvuje na další nabídku oficiální rezidentní noci, v neméně luxusním prostřední pražského klubu Duplex. Následkem toho  se objevuje na stageích populárních českých festivalů Summer of Love 08, Mácháč 08,09 nebo třeba High Jump 07, 09 a přichází i první zahraniční bookingy, Macio se tak vydává k našim sousedům do Bratislavy, nebo do slunné Itálie.

 Díky těmto příležitostem má tu čest hrát po boku hvězdných českých i zahraničních Djských jmen, jakými jsou: Eric Prydz, Sébastien Léger, Kurd Maverick, Seb Fontaine, Ben Watt, Kid Massive, Steve Smart, Ben Long, Damian Wilson, Lisa Loud, Fidelity Kastrow, Jonty Skrufff, Tony Haze, Pete Doyle, Sydney, Antoine 909, Kae, Alister Whitehead, Anthony M., Diome, Tall Boy Slim, Loutka, Chris Sadler, Orbith, Ivan M., Marwin Shamma, Neo, T.T. Soulgangster, Michael Burian, DaMoon, Konrad, WeKi Djs, Kuba Soulcheck, Cubik, Bo.Dan... Po  boku těchto (a dalších) veličin sbírá další zkušenosti a inspiraci.
 
Jeho současný sound se pohybuje někde na hranicích deep, groovy, pumpin, progressive, tech housu s prvky nu disco okořeněného špetkou electra. A protože není příznivcem „škatulkování“ jsou jeho sety nápadité a energické, charakteristické svou různobarevností a plné překvapení…

www.myspace.com/djmacio

 



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO