CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Jerry


Kategorie: Djs
Styly: , electro

Dj Jerry (Apokalypsa/CZ)
Spolupořadatel party Apokalypsa Radek Gehringer alias DJ Jerry působí na taneční scéně od roku 1991. V této době se věnoval zejména hudebním stylům oldskool rave a house, ze  kterých ale později přešel na tvrdší styl, tedy techno. Právě techno se později pro Jerryho stává jeho hlavním stylovým zaměřením a až v posledních letech ho především v klubovějíším prostředí kombinuje s energickým techhousem, který je v posledních letech více a více oblíbený.
Díky získaným zkušenostem se tak Jerry stává zakládajícím členem velké indoor party konané právě v prostorách Bobycentra – Apokalypsy. Tato party se během uplynulých let stala nejznámější akcí tohoto druhu a těší se stále větší oblibě, a to nejen u nás, ale své uznání si získává i v zahraničí. Apokalypsa si také buduje stále lepší jméno nejen mezi lidmi, kteří ji navštěvují, ale také v zahraničních bookingových agenturách, médiích a vydavatelstvích. Jerry se tak stává jednou z hlavních postav Apokalypsy a samozřejmě i jejím rezidentním DJem.
Na klubové scéně zaznamenává DJ Jerry velký úspěch, a to nejen na své stálé rezidentní noci v brněnském Perpetuu, ale i v celé řadě dalších klubů po celé ČR. Jeho jméno se objevuje v line-upech všech významných akcí, Radek hraje po boku takových jmen, jako jsou DJ Rush, Dave Clarke, Chris Liebing, Monika Kruse, Umek, Marco Carola, James Ruskin, Sven Wittekind, Ben Sims a celé řady dalších. Jerry se také stává hostem zahraničních parties – hraje například v Rakousku, Maďarsku, nebo v Anglii.
více info naleznete na www.idj.cz/jerry/
další linky: www.myspace.com/djjerrylive
                    www.djjerry.cz




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO