CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Jean Luc


Kategorie: Djs
Styly: , trance

Jean Luc - jihočeský dj, producent a zvukový designér. DJ, který měl tu čest zahrát si po boku významných jmen a DJs jako: Michael Burian, Lucca, Orbith, Jerry, Michael C, Dan Cooley, Loutka, Martin Gredner, Jerry, Bon Finix, Vectif, Crossryders, Thomas Coastline, Eddie Sender a samozřejmě z mnoha DJs ze zahraničí jako Afrika Islam, Ian Void a nebo legendárni Jay Dee.
Už v pouhých 13 letech začal produkovat svou vlastní hudební produkci. Své napady a melodie dokázal napsat do jakéhokoliv žanru muziky - od trance, dance, progressive, electro až po pop, nebo filmovou hudbu. V současné době je autorem mnoha hudebních podkresů do reklam od TV Nova, Českou Televizi až po kabelové televize, nebo filmová plátna.
Nebyly to jen televize, ale jeho silný a dynamický zvuk využilo i spousty rádií ve formě jinglů, nebo kompletního zvukového obalu. Jeho radio spoty prezentovali světové špičky, jako DJ Tiësto, DJ Lange, či Madonna. V ČR je žádaný předevsím jako kvalitní remixer a jeho tracky se umisťují mezi TOP nejprodávanější. Práce Jeana Luca můžete slyšet i na prestižních labelech, jako je např. Bonzai Music.
Jeana Luca produkci si oblíbili i přední čeští a zahraniční producenti a muzikanti, se kterými i úzce spolupracuje. Svého prvního releasu se dočkal už ve svých 15ti letech a to rovnou na vinylovou desku. Dále je autorem spousty remixů a několik vlastních singlů. V djingu oplývá silnou kombinací tvrdého beatu a melodičnosti. Styl mixů dokáže přizpůsobit jakémukoliv publiku. V 17ti letech startuje svůj vlastní pořad State of Mind na rádiu Fun 1, který vysílá úspěšně už 3 roky! Každou neděli od 22-ti hodin ho také můžete slyšet v dalším z jeho pořadů Dance Sequence na Free Radiu 107 FM. Jean Luc je také spoluzakladatel djské agentury Kinetic Group a tím i spoluorganizátor, promotér a rezident úspěšných jihočeských akcí Groove Dan & Friends. Nyní se vydává na svou vlastní sólovou dráhu coby DJ a producent.

Jean Luc své schopnosti rozvijí nejen v muzice, ale také v grafické tvorbě, ve které se pohybuje už od svého útlého dětství. Jeho grafické práce můžete vidět téměř všude ve formě plakátů, billboardů, či v internetové formě, jako je návrh web-designu, flash bannerů a jiné. Podílel se i na vzniku pc her. V současné době je hlavní grafik několika společností a agentur.

http://www.myspace.com/djjeanluc
jeanluc.cz
facebook.com/djjeanluc
kineticgroup.cz







Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO