CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Erika Fečová


Kategorie: Ostatni
Styly: , soul

Narodila se v roce 1986 v Praze do rodiny plné muzikantů. Ve čtyřech letech začala tancovat ve folklorním souboru RAIDŽ pod vedením dědečka Jožky Feča. Jako malá si to neuvědomila,ale tento okamžik ovlinil její hudební život. V 9ti letech začala navštěvovat soukromé hodiny klavíru u paní profesorky Jarmily Janatové. I přesto že hra na klavír pro ni byla dobrá zkušenost, zpěv jí dělal daleko větší radost, rozhodla se tedy věnovat zpěvu.

Začala chodit na soukromé hodiny k paní profesorce Lídě Nopové. V tu dobu s její babičkou Olgou Fečovou založily hudební kroužek her a nápadů aneb Čhavorikani Luma v překladu Dětský svět, kde měla první veřejné vystoupení. Ve 13ti letech přestoupila na hodiny zpěvu k paní profesorce Evě Svobodové,která jí připravila na přijímací zkoušky na Pražskou konzervatoř, kde uspěla. V 15ti letech tedy nastoupila ke studiu Populárního zpěvu již ke zmiňované Evě Svobodové, kde úspěšně odabsolvovala.

Při studiu měla možnost spolupracovat s muzikanty jako naříklad Karel Růžička, Jiří Nedoma, Ondrej Krajňák, Filip Gondolán aj.


V současnosti je již uznávanou zpěvačkou, která je součástí kapely Navigators a má za sebu spoustu domácích i zahraničních spoluprací například s kapelami Madfinger, Private Collective, Oliver Lowe, Pub animals, Beatburger band, Richard Morton, ale třeba i s americkým raperem Tah Phrum Duh Bush a dalšími... Pochází z muzikantské rodiny. Vydala aktuální debutové album The Stories, které aspiruje na nejlepší soulový a popový počin roku 2012. Kromě toho, že je zpěvačkou, je i autorkou hudby a textů svých skladeb.

V její doprovodné kapele musí hrát samozřejmě ti nejlepší, tudíž zde je jejich výčet: Jirka Vidasov, Oliver Lipenský, Radim Genčev, Jan Peroutka, Marta Kloučková, Darina Kompušová, Greg McWilliams.

Stránky: http://www.erikafecova.cz/



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO