CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Squib


Kategorie: Djs
Styly: , house

Eletronická hudba ho zcela pohltila v roce ´98. Okouzlený syrovým zvukem techna si pořídil několik prvních desek a gramofony. Po přesunu do Prahy úplně podlehl atmosféře a groovy zvuku house music, tomu je od té doby zcela věrný. Jeho Djské sety pulzují hlavně v rytmu jeho milovaného Deep housu proloženého groovy zvukem tech či progressice housu.
Jeho druhou hudební tváří je DnB, který ale hraje většinou za živého doprovodu skvělých muzikantů jako je zpěvačka Lu GoGoLuck (SK), bubeník Sam Thorme (UK), trupetista Tomy TRUMPET Levecchia (USA) nebo famózní cellista Mathieu Guilemin aka G´Cello (FR).
V současné době je rezidentní dj klubové noci DEEP DOWN (klub Wakata), která již oslavila svůj 20tý díl a pohodového večírku AUDIOMATIQUE v pražském Kafíčku.
Je obrovským fanouškem dobrého jídla a pití (whisky, kdyby jste ho někdo chtěl pozvat na panáka), horského kola a fotbalu, věrný fanoušek a posluchač zvuku Radia 1 a zvuku i osobnosti Dana Waltersteina aka Dana Cooleyho

Hrál po boku djs:
Dan Cooley (RADIO 1), HORY_DOLY (Diva REC), Alex T, Steve Konts aka Stevie Weenie, Synaptik, Aitcher Clark, C Moi, DANyo, Anna Myschkin a další

soundcloud.com/dj-squib

www.facebook.com/squibdj





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO