CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Setrise (nl)


Kategorie: Djs
Styly:

www.setrise.nl/

Setrise aka Melle Bakker je novou taneční senzací z Utrechtu v Nizozemí. Jeho produkce jsou často podporovány jmény jako: Tiësto, Armin van Buuren. Dokonce Benny Benassi ho požádal o remix dnes již slavné klasiky ´´SATISFACTION´´ a tuto předělávku masivně podporoval Paul van Dyk po dobu několika měsíců. V loňském roce jeho remix legendární "Kernkraft 400" byl jedním z největších tracků vůbec, a byl jím právě Armin van Buuren, který ho nazval svým nejoblíbenějším trackem svých setů.
Letos v létě Armin van Buuren dokonce požádal Melleho, aby společně s Ferry Corstenem a Markusem Schulzem zahrál na festivalu ELECTRONIC FAMILY v Amsterdamu. Také většina house/trance DJs po celém světě Melleho ve svých setech podporuje. Jeho tracky zařazuje většina světových rádií do svého vysílání. Melle rozšiřuje svůj zvuk po celé Evropě po boku umělců jako například: Eric Prydz, The Crookers, Cosmic Gate, Scot Project, Rank 1, Jochen Miller, Sean Tyas, John O´Callaghan, DJ José, Johan Gielen, Mark Sherry, Yoji, Bas & Ram a mnoho dalších.
Britský MIXMAG mu přidělil titulek ´´dech beroucí a přesvědčivý´´. Od tohoto nadějného 20-ti letého mladíka můžeme očekávat ještě mnohem více.





Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO