CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

DJ Nick Recordkicks (it)


Kategorie: Djs
Styly: , funk

Label manager, Dj a promotér z Milána se na současné funk scéně aktivně pohybuje od roku 2003, kdy založil label Recordkicks na kterém vychází funk, rare grooves, soul a jazz dance.
Vsadil na New sound a díky jeho labelu se dostalo k uším posluchačů mnoho kvalitních kapel a projektů jako jsou například New Mastersounds, Diplomats of Solid Sound, Trio Valore, Baby Charles, Kokolo Afrobeat Orchestra, Smoove, Nostalgia 77, Diesler, Lack Of Afro, Link Quartet a mnoho dalších.
Nickův label si získal velkou oblibu jak mezi djs, tak i posluchači a jistě si každý fanda funk&soul muziky vybaví sérii kompilací Let's Boogaloo které kompilovali takové veličiny jako jsou Andy Smith, Snowboy, Rob Luis či Jazzman Gerald.
Když Nick není zaneprázdněn svým labelem, jezdí jako Dj po klubech. Je vášnivým sběratelem vynilových desek a o jeho pestrém výběru při hraní se přesvědčili fanoušci ze všech koutů světa. Cargo - London, Roter Salon - Berlin, New York Club - Barcelona, Marula Club - Madrid, Unique Club - Dusseldorf , Revolver Club - Melbourne , Tonic Lounge - Sydney , Urban Jazz Groove - Bremem, La Palma - Rome and Afrodisia - Granada.
Ve svém rodném městě je promotérem a rezidentem Boogaloo Clubu, kde pořádá Recordkicks klubové noci na kterých vystupovali Keb Darge, Eddie Piller, Andy Smith, Ian Wright, Jazzman Gerald, Frank Popp, Henry Storch a mnoho dalších.

 

www.myspace.com/nickrecordkicks
www.recordkicks.com/
http://www.play.fm/artist/nickrecordkicks







Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO