CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Mihai Popoviciu (ro)


Kategorie: Djs
Styly:

Rumunský producent Mihai Popoviciu je považován za jednoho z nejtalentovanějších producentů elektronické hudební scény východního bloku.

Narodil se v roce 1981 v Rumunském Sibiu. Poprvé zažil elektronickou hudbu skrze ravevovou scénu 90 let. Muziku ovlivněnou techno ahouse začal produkovat v roce 2001 a trvalo poměrně dlouho než vydal svůj první vinylový počin, který vyšel na labelu slavného producenta a dje Hella s názvem Gigolo Records a to v roce 2005. O té doby neustále přidává nové a novék apitoly k jeho osobnímu hudebnímu úspěchu ať už se solovými projekty a nebo sproducentskými kolegy jako Markus Homm a nebo Jay Bliss. V červnu 2007 vydává svoje EP First Contact na značce Pascala Feose Level Non Zero Recordings.Koncem roku 2007 se Mihai společně s Markusem Hommem stává členem seskupení Highgrade. Od té doby toto duo vydalo již několik úspěšných releasů na tomto Berlínském labelu jako napřklad “Deaf Sniper”, “Lagoon” or “Urban Ballroom”.

V roce 2009 Mihaiho diskografická aktivita zintenzivňuje a začíná vydávat na velice respektovaných evropských značkách jako např. Fear OfFlying, Hudd Traxx, Bang Bang nebo Diynamic. Klubový hit Bis Co koprodukovanýspolečně s Markusem a Jay Blissem se dosatal do všech předních hitparád evropské taneční scény a znovu potvrdil jeho vytříbený producentský um.Společně s Jay Blissem vytvořil producentské duo nazvané Hermannstadt Collective a tracky jako “Raw Fruit”, “Thirst Day” nebo “Safety Match” ovládly kluby po celém světě.

Popoviciu je typ producenta který si libuje v neustálé inovaci své zvukové palety a tím své fanoušky neustále překvapuje. Není žádným překvapením, že Mihaieho reputace jako dje během jeho kariéry velmi rychle rostla a umožnila mu vystoupit ve všech předních evropských klubech a na festivalech.

www.residentadvisor.net/dj/mihaipopoviciu




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO