CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

Dj Mr. Pervzident


Kategorie: Djs
Styly: , house ,

 Mr.Pervzident, vlastním jménem Petr Udavský, se narodil roku 1987 v Praze.

K muzice a hudbě jako takové se dostal již roku 1992, kdy jako pětiletý kluk začal navštěvovat hodiny klavíru na ZUŠ kde setrval po 10 let. Od té doby se odvijí i jeho celá hudební kariéra.

Za tuto dobu naposlouchal mnoho žánrů, avšak teprve začátkem roku 2004 se jeho nástroji stává house, tech-house, electro a progressive.

Svoji DJskou dráhu odstartoval po boku DJe a producenta DeeJayBoye v roce 2003, se kterým již delší dobu spolupracoval a nahrál i několik RnB singelů, se kterými později vystoupoval na několika živých představeních po celé ČR.

Začátky počínaly v benešovských klubech, postupně vystřídal spoustu pražských klubů, počínaje O2 barem přes Incognito, Touster, World Club, klub Mystery v Kostelci nad Labem, Zanzi Bar, dlouhodobě spolupracoval s Gecko barem a klubem Vertigo, kde pořádal residentní večery s názvem House Vision.

V současnosti hrává pravidelně každý měsíc v klubu Chapeau Rouge společně se známým DJ Davidem Formi na akci nesoucí název Nighlife, na kterou bývají přizýváni zvuční DJ´s jako Loutka, Chris Sadler, Airto a další...

Styl, který hraje by nejlépe vystihla slova: house, progressive a tech-house.


Do zahraničí byl přizván koncem roku 2008, kde si zahrál ve známém stockholmském Vanilla Clubu, kam byl letos opět přizván na konec prosince.

Za svoji kariéru si zahrál s mnoha DJ´s, jako jsou například: DJ MCB, David Justian, DJ David Formi, K.Sandra, Evson, Elite, MeryEn, Lit, Sunfera, Tokátko, Petr Hauz, Ufi Da Man, Slepy, Luis, Matthew (Hellectro Project), N´Zym a mnoho dalších...



Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO