CHAPEAU ROUGE

MENU

Interpret

MC Lindee


Kategorie: Djs
Styly: , dnb , broken beat


MC Lindee

Lindu Hammelovou zná veřejnost především jako zpěvačku nebo chcete-li MC Lindee, která vystupuje hlavně s drum&bassovými DJi.
Lindee do Prahy přijela z Bratislavy, asi tak před 9ti lety. Ze začátku pracovala v pražské DJské škole LIVC (později TWM), která byla základnou pro spoustu mladých začínajících DJů.
Přes DJskou školu se dostala k DJům a MCingu, i když sama říká, že je spíš "vokalistkou", než že by ovládala ten pravý MCing.

Jak se v této branži pohybovala, později přicházely taky nabídky jiné, například na nazpívání písní do reklam a písniček k slovenským i českým filmům, na kterých spolupracovala např. i s Honzou Muchowem.
Aby navázala na tradici moderátorky v bratislavském Rádiu Ragtime, v Praze začala působit v Rádiu 1 a dodnes ji můžete slyšet každé pondělí od 12.00 - 15.00.
Málokdo tuší, že se ale živí prací produkční v eventové agentuře a "normálně" chodí do práce. Také se podílela na projektech jako je například Cosmic Trip, téměř každoročně se spolupodílí na produkci bratislavského festivalu Wilsonic. Pro spestření léta pracuje na festivalech i jako "runner" nebo, chcete-li "guide" pro různé kapely.
V neposlední řadě je spolu s kolegy DJem Nailerem a slovenským DJem Juniorem koordinátorkou projektu Red Bull Music Academy pro ČR i SR.

V současné době již trochu upustila od zpívání do pouze d'n'b setů a častěji ji můžete slyšet v eklektických a broken beatových setech DJů Blua, Talla, Stanzima a dalších. V posledních měsících nazpívala tracky pro Filipa TBC, Mythematicu, Blua a taky pro elektro - breakbeatový projekt Sci Fi Psí.




Partneři Red Bull Red Bull Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken Radio 1 Heineken

RYCHÝ KONTAKT
JAKUBSKÁ 2, PRAHA 1

tel. 222316328

BAR OPEN

  1. po-čt / mo-thu
    12 - 03
  2. pátek / friday
    12 - 04
  3. sobota / saturday
    16 - 04

UNDERGROUND CONCERTS

start 20.00
Develop by PIXOLO